Δευτέρα 26 Ιούνη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
ΛΕΣΒΟΣ
Μέλη και φίλοι πανηγύρισαν την επανεκλογή κομμουνιστή βουλευτή

ΛΕΣΒΟΣ
ΛΕΣΒΟΣ
Ξανά βουλευτής του ΚΚΕ στη Λέσβο! Εκλεισε η «παρένθεση» ενός μήνα... στη Λέσβο και η έδρα που είχε το ΚΚΕ επιστρέφει με την επανεκλογή της συντρόφισσας Μαρίας Κομνηνάκα!

Στο 98,1% της ενσωμάτωσης το ΚΚΕ στην εκλογική περιφέρεια Λέσβου καταγράφει άνοδο 270 ψήφων, αγγίζοντας μάλιστα, για μερικές δεκάδες ψήφους, τη δεύτερη θέση στην περιφέρεια από το ΠΑΣΟΚ, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ χάνει την έδρα αφού σημειώνει πτώση πάνω από 2.000 ψήφους. Το ποσοστό του ΚΚΕ στην περιφέρεια διαμορφώνεται στο 14,63%, ενώ τον Μάη ήταν 13%.

Την επανεκλογή κομμουνιστή βουλευτή στη Λέσβο πανηγύρισαν τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, στην πλατεία Σαπφούς στη Μυτιλήνη.

Εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, νέοι και νέες βροντοφώναξαν συνθήματα όπως «Ούτε σε ξερονήσια ούτε σε φυλακές, ποτέ τους δε λυγίσανε οι κομμουνιστές» και «Ισχυρό ΚΚΕ αντεπίθεση λαέ», παρουσία της Μαρίας Κομνηνάκα, που θα εκπροσωπήσει τον λαό της Λέσβου στη Βουλή.

Νέα μεγάλη άνοδο κατά 1,42% και συνολικό ποσοστό 17,94%, τερματίζοντας μάλιστα στη δεύτερη θέση καταγράφει το ΚΚΕ και σε Σάμο - Ικαρία, με 4069 ψήφους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ