Παρασκευή 14 Ιούλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις για τις τοπικές εκλογές

Σήμερα Παρασκευή

-- Στις 8 μ.μ. οι ΚΟ δήμου Παύλου Μελά του ΚΚΕ καλούν στο πρώην στρατόπεδο «Καρατάσιου» στην Πολίχνη. Θα μιλήσει ο Μάριος Παλάντζας, υποψήφιος δήμαρχος Παύλου Μελά με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, ενώ θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.

-- Στις 8 μ.μ. η «Λαϊκή Συσπείρωση» Ασπροπύργου καλεί στο Πνευματικό Κέντρο δήμου Ασπροπύργου (Αλέκου Παναγούλη 13). Θα μιλήσει ο Αλέξανδρος Τσοκάνης, υποψήφιος δήμαρχος Ασπροπύργου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», και θα παρουσιαστούν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

-- Στις 8 μ.μ. η Τομεακή Οργάνωση Κιλκίς του ΚΚΕ στο «Ξινό Νερό», στο Μεταλλικό. Θα μιλήσει ο Κώστας Τσαουσίδης, υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Θα παρουσιαστούν οι πρώτοι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Αύριο Σάββατο

-- Στις 7.30 μ.μ. η ΚΟ Λασιθίου του ΚΚΕ καλούν στη μαρίνα του Αγίου Νικολάου. Θα μιλήσουν ο Ανδρέας Κοκοσάλης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του Κόμματος, και ο Γιώργος Φιλιππάκης, υποψήφιος δήμαρχος Αγίου Νικολάου. Θα παρουσιαστούν υποψήφιοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ