Παρασκευή 14 Ιούλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΟΜΕΑΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Καταγγέλλουν τη δημοτική αρχή Μώραλη

Η οποία επιχειρεί να εμποδίσει τον Β. Γκιτάκο να επιστρέψει στην υπηρεσία του

Τη δημοτική αρχή Μώραλη, του δήμου Πειραιά που επιχειρεί τελείως αυθαίρετα και καταπατώντας τη νομοθεσία, να εμποδίσει τον Βασίλη Γκιτάκο, εργαζόμενο του δήμου και υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ στην Α' Πειραιά στις πρόσφατες εκλογές, να επιστρέψει στην υπηρεσία του, καταγγέλλουν η Τομεακή Οργάνωση Πειραιά και η Τομεακή Οργάνωση Τοπικής Περιφερειακής και Κεντρικής Διοίκησης του ΚΚΕ με κοινή τους ανακοίνωση.

«Οσα εμπόδια αξιοποιεί η δημοτική αρχή δεν έχουν καμία απολύτως βάση. Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται από το γεγονός ότι όλοι οι δημοτικοί και δημόσιοι υπάλληλοι που παραιτήθηκαν προσωρινά, για να είναι υποψήφιοι με όλα τα κόμματα στις εθνικές εκλογές, έχουν επιστρέψει ήδη στην υπηρεσία τους» σημειώνουν.

Αναφέρουν πως το απαράδεκτο γεγονός «κατήγγειλε στη χτεσινή (12/7/23) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πειραιά η "Λαϊκή Συσπείρωση" χωρίς να παίρνει απάντηση από τον δήμαρχο και την αρμόδια αντιδήμαρχο».

«Η πρωτοφανής και προκλητική αυτή μεθόδευση της δημοτικής αρχής Πειραιά ενάντια στο ΚΚΕ και τον Βασίλη Γκιτάκο, που είναι πρωτοπόρος συνδικαλιστής εργαζόμενος του δήμου, μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕ - ΟΤΑ και υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στις πρόσφατες εθνικές εκλογές, δεν θα περάσει», καταλήγουν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ