Τρίτη 18 Ιούλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Περπατάει το... «διευρυμένο μέτωπο» του ΜέΡΑ25

Η Μάρια Απατζίδη, πρώην βουλευτής του ΜέΡΑ25 και νυν μέλος της Κεντρικής του Επιτροπής, θα είναι υποψήφια στις δημοτικές εκλογές στον δήμο Αχαρνών με τον συνδυασμό του Χρήστου Ηλιάδη. Η γνωστοποίηση έγινε από τον ίδιο, με την όποια καλωσόριζε την υποψηφιότητα της Μ. Απατζίδη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χρ. Ηλιάδης υπήρξε υποψήφιος με το κόμμα του Κ. Βελόπουλου στις βουλευτικές εκλογές του 2019, ενώ παλιότερα είχε πολιτευτεί με το ΛΑ.Ο.Σ. του Καρατζαφέρη, ενώ η εφημερίδα της δημοτικής του παράταξης έχει φιλοξενήσει έως και συνέντευξη του ναζιστή Κασιδιάρη. Στα πιο πρόσφατα χειροκροτούσε σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ και αγκαλιαζόταν με τον Αλ. Τσίπρα.

Από την πλευρά της η Μ. Απατζίδη, απαντώντας σε αντιδράσεις και σχόλια στο διαδίκτυο, ανέφερε μεταξύ άλλων πως «είμαι και παραμένω ΜέΡΑ25. Δεν έχω... αλλάξει κόμμα, και δεν προτίθεμαι. Αυτές τις μέρες δέχομαι κριτική επειδή αποφάσισα να στηρίξω την αντιπολίτευση στον δήμο που μεγάλωσα και ζω, την αντιπολίτευση απέναντι στον σημερινό δήμαρχο και εκλεκτό του Μαξίμου και του συστήματος Μητσοτάκη».

Σε ανάρτησή του ο Γ. Βαρουφάκης ανέφερε ότι για το θέμα θα συνεδρίαζε το βράδυ της Δευτέρας η Επιτροπή Δεοντολογίας του Κόμματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ