Τρίτη 18 Ιούλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΟΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ
Οι υποψήφιοι δήμαρχοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»

Τους υποψήφιους δημάρχους για τις δημοτικές εκλογές με τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» ανακοινώνει η ΤΕ Βόρειων και Δυτικών Κυκλάδων του ΚΚΕ.

Για τον δήμο Σερίφου, Μαγουλάς Στέλιος, 64 ετών, συνταξιούχος ΟΑΕΕ, πρώην ΕΒΕ και Γραμματέας της ΚΟΒ Σερίφου του ΚΚΕ. Εχει υπάρξει μέλος του ΔΣ του Σωματείου Εργατών Δέρματος Αθηνών και του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Σύρου. Μετά τη συνταξιοδότησή του επέστρεψε και κατοικεί μόνιμα στη γενέτειρά του, Σέριφο.

Για τον δήμο Σύρου - Ερμούπολης, Καΐλης Νικόλας, 39 ετών, δασοπόνος, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (MSc) του Τμήματος Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του ΑΠΘ, με ειδίκευση στη Βοτανική - Γεωβοτανική. Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Β. και Δ. Κυκλάδων του ΚΚΕ. Εχει υπάρξει μέλος της διοίκησης του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Κυκλάδων και του Εργατικού Κέντρου Κυκλάδων. Είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Σύρου - Ερμούπολης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και μέλος του ΔΣ της Περιφερειακής Ενωσης Δήμων Νότιου Αιγαίου.

Για τον δήμο Τήνου, Μαραβέλια Αννα, 35 ετών, δικηγόρος. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Τήνο. Απόφοιτος του Τμήματος Νομικής του ΔΠΘ, όπου και υπήρξε μέλος του ΔΣ του Φοιτητικού Συλλόγου. Είναι μέλος της Τομεακής Επιτροπής Β. και Δ. Κυκλάδων του ΚΚΕ και εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος στον δήμο Τήνου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Καταγγέλλουν την ανάρτηση δήθεν «μέλους του ΚΚΕ»

Στο μεταξύ, ανάρτηση δήθεν μέλους του ΚΚΕ στην Ανδρο, το οποίο καλεί τους ψηφοφόρους του ΚΚΕ να στηρίξουν συγκεκριμένο υποψήφιο δήμαρχο, καταγγέλλει η KO Ανδρου του ΚΚΕ και ξεκαθαρίζει ότι «η συγκεκριμένη ανάρτηση ουδεμία σχέση έχει με το ΚΚΕ, αλλά και ότι το προφίλ αυτό δεν ανήκει σε μέλος του Κόμματος. Οποιος συμπορεύεται με το ΚΚΕ γνωρίζει ότι τέτοιου είδους πρακτικές ουδεμία σχέση έχουν με τις αρχές και τον τρόπο λειτουργίας του ΚΚΕ».

Το ΚΚΕ «δεν θα κατεβάσει συνδυασμό στις τοπικές εκλογές για τον δήμο Ανδρου και δεν στηρίζουμε κανέναν από τους υπόλοιπους συνδυασμούς που διεκδικούν τον δήμο και προτείνουμε στους ψηφοφόρους μας να κάνουν το ίδιο, επιλέγοντας το λευκό ή άκυρο», προσθέτει.

Καλεί τους κατοίκους της Ανδρου «να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τους τοπικούς υποψηφίους της στο νησί».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ