Τετάρτη 10 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΒΟΛΟΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Παρουσιάσεις του βιβλίου για τον Χ. Φλωράκη

Ανοιχτή εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του Χρήστου Θεοχαράτου «Χαρίλαος Φλωράκης και λαϊκό κίνημα», διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Μαγνησίας του ΚΚΕ σε συνεργασία με την «Τυποεκδοτική ΑΕ», σήμερα Τετάρτη, 10 Απρίλη, στις 7.30 μ.μ., στο αμφιθέατρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ).

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι: Γιώργος Χουρμουζιάδης, ομότιμος καθηγητής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και βουλευτής του ΚΚΕ, Νίτσα Κολιού, δημοσιογράφος - συγγραφέας, Γιώργος Μωραΐτης, δημοσιογράφος - συγγραφέας. Αποσπάσματα θα διαβάσουν οι: Μαργαρίτα Παπαϊωάννου, καθηγήτρια φιλόλογος και ο Γιάννης Τότσικας, ηθοποιός.

Και στην Καλαμάτα

Σήμερα, Τετάρτη, θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου και στη Μεσσηνία, στις 7.30 μ.μ., στο αμφιθέατρο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης.

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι: Δώρα Μόσχου, μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ, Γρηγόρης Κριμπάς εκπαιδευτικός - συγγραφέας, Χρήστος Ρήγας δάσκαλος αντιστασιακός, Δημήτρης Βάγιας αντιστασιακός και Ντίνος Μακρόπουλος αντιστασιακός. Αποσπάσματα θα διαβάσει ο δάσκαλος Φώτης Φωτόπουλος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ