Σάββατο 23 Σεπτέμβρη 2023 - Κυριακή 24 Σεπτέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
2023 ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ»
Εκδηλώσεις και παρουσιάσεις υποψηφίων

Σάββατο 23 Σεπτέμβρη

-- Στις 10.30 π.μ. στους Αγίους Αναργύρους, στο «Καφενείο του Καλαμάτα» (Μυκονιάτικα). Θα μιλήσει ο Θοδωρής Σκολαρίκος, υποψήφιος δήμαρχος Αγίων Αναργύρων - Καματερού.

-- Στις 8 μ.μ. στα Γιαννιτσά, στην πλατεία ΕΠΟΝ (Πεζόδρομος). Θα μιλήσουν ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και η Ολυμπία Παπαδοπούλου, υποψήφια δήμαρχος Πέλλας.

Κυριακή 24 Σεπτέμβρη

-- Στις 7.30 μ.μ. στην Κερατέα, στην κεντρική πλατεία. Θα μιλήσει ο Γιάννης Ανανιάδης, υποψήφιος δήμαρχος Λαυρεωτικής, ενώ θα χαιρετίσει ο Βάλσαμος Συρίγος, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ανατολικής Αττικής.

-- Στις 6.30 μ.μ. στην Πετρούπολη, εκδήλωση για την έναρξη της σχολικής χρονιάς, στο 10ο Δημοτικό Σχολείο (Αθ. Διάκου 120). Θα μιλήσει ο Βαγγέλης Σίμος, υποψήφιος δήμαρχος, και θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις από υποψηφίους από τον χώρο της Παιδείας.

Δευτέρα 25 Σεπτέμβρη

-- Στις 6.30 μ.μ. στο Κιλκίς, στην πλατεία Ειρήνης. Θα μιλήσουν ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, και ο Κώστας Τσαουσίδης, υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς.

-- Στις 7 μ.μ. στην Ανω Τούμπα, στο Θεατράκι Μαλακοπής, για το περιβάλλον και τους ελεύθερους χώρους. Θα μιλήσει ο Βασίλης Τομπουλίδης, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Θα χαιρετίσει η Νάντια Κόκκαλη, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος.

-- Στις 7 μ.μ. στο Αιγάλεω, στην πλατεία Ζήνωνος (σιντριβάνι - εργατικές). Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Καραγιάννης.

-- Στις 7 μ.μ. στον Βύρωνα, στην πλατεία Φατσέα. Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Βαγγέλης Γείτονας και θα χαιρετίσει η Κατερίνα Γεράκη, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ