Τετάρτη 27 Σεπτέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
2023 ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις

Σήμερα Τετάρτη

-- Στις 6.30 μ.μ. στη Νέα Ιωνία, στο Δημοτικό Στάδιο, με θέμα «Τα προβλήματα των αθλητικών υποδομών». Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Πέτρος Αλέπης.

-- Στις 7 μ.μ. στο Περιστέρι, στην πλατεία Χρυσούπολης. Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Σιδέρης.

-- Στις 7 μ.μ. στη Μαγούλα Αττικής, στο δημοτικό κατάστημα. Θα μιλήσουν ο Κωνσταντίνος Κώνστας, υποψήφιος δήμαρχος Ελευσίνας, και η Βίκυ Πασιοπούλου, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Δυτικής Αττικής.

-- Στις 7 μ.μ. ο Βασίλης Τομπουλίδης, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, θα μιλήσει σε συγκέντρωση παρουσίασης υποψηφίων του Δ' Δημοτικού Διαμερίσματος, στο Πάρκο «Νίκου Παπάζογλου» στην Κάτω Τούμπα.

-- Στις 7 μ.μ. στον Ωρωπό, στο FerryBoat. Θα μιλήσουν ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Γκοντζιάς και ο Νίκος Δάρδαλης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ανατολικής Αττικής.

-- Στις 7 μ.μ. στο Χαΐδάρι, στη Στέγη Πολιτισμού Δαφνίου. Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Μιχάλης Σελέκος.

-- Στις 7 μ.μ. στο Αδελε, στο δημαρχείο του πρώην δήμου Αρκαδίου, εκδήλωση με θέμα «Οι θέσεις της "Λαϊκής Συσπείρωσης" για τον νέο ΒΟΑΚ». Θα μιλήσουν ο Νίκος Μανουσάκης, περιφερειακός σύμβουλος Κρήτης και εκ νέου υποψήφιος, ο Μανούσος Μανουσογιάννης, υποψήφιος δήμαρχος Ρεθύμνου, και ο Γιώργος Μαργαρίτης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.

-- Στις 7.30 μ.μ. στο Μενίδι, στο καφέ «Cosy Corner» (Αγ. Τριάδας 75). Θα μιλήσουν οι Αλέξανδρος Κάμπας και Θάνος Τραβασάρος, υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Ανατολικής Αττικής, και η Ξένια Κόχυλα, υποψήφια δημοτική σύμβουλος Αχαρνών.

-- Στις 7.30 μ.μ., στα σκαλάκια του πρώην δημαρχείου Πολίχνης, ο Σωτήρης Αβραμόπουλος θα μιλήσει στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Παύλου Μελά.

Αύριο Πέμπτη

-- Στις 7 μ.μ. στη Βέροια, στην πλατεία Δημαρχείου. Θα μιλήσει ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο υποψήφιος δήμαρχος Παναγιώτης Χατζησάββας.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο λιμάνι της Αμφιλοχίας, θα μιλήσει ο Σωτήρης Παρίσης, υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας.

-- Στις 6.30 μ.μ. στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο καφενείο «Βαγγέλης» (Αδριανού 23 - πλατεία Αθ. Διάκου). Θα μιλήσει ο Νίκος Σερετάκης, υποψήφιος δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας - Ν. Χαλκηδόνας. Θα χαιρετίσει ο Νίκος Αγγελίδης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.

-- Στις 7 μ.μ. ο Βασίλης Τομπουλίδης θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Πάρκο Τριανδρίας, όπου θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Τοπική Κοινότητα Τριανδρίας.

-- Στις 7 μ.μ. στη Λάρισα, στην πλατεία του Αγίου Θωμά. Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Πέτρος Κρίκης και θα χαιρετίσουν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι. Επίσης, στις 8 μ.μ. στη συνοικία της Χαραυγής. Θα μιλήσει ο Πέτρος Κρίκης και θα χαιρετίσει ο Αντρέας Φώσκολος, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.

-- Στις 7.30 μ.μ. στους Σοφάδες Καρδίτσας, στην τριγωνική πλατεία. Θα μιλήσουν ο υποψήφιος δήμαρχος Ηλίας Στουρνάρας και ο Βασίλης Κρανιάς, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.

-- Στις 7 μ.μ. στον δήμο Μαραθώνα, στην πλατεία Νέας Μάκρης. Θα μιλήσουν ο υποψήφιος δήμαρχος Σπύρος Ηλίας και ο Νίκος Στεφανίδης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ανατολικής Αττικής.

-- Στις 7 μ.μ. στο Μαρούσι, στην πλατεία Ευτέρπης (σταθμός ΗΣΑΠ). Θα μιλήσουν ο Κώστας Δράκος, υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου, και ο Χρήστος Καμίμης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Βόρειου Τομέα.

-- Στις 8.30 μ.μ. στην Πρέβεζα, στα Δικαστήρια, με θέμα τη σχολική στέγη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ