Τετάρτη 27 Σεπτέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
2023 ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ
«Κοινή πάλη για να υπερασπιστούμε όσα έχουμε κατακτήσει»

Σε μεγάλη συγκέντρωση στον Αγιο Αλέξιο μίλησε ο δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η συγκέντρωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Πάτρα, στη νέα πλατεία της περιοχής του Αγίου Αλεξίου, με ομιλητή τον δήμαρχο Πατρέων και εκ νέου υποψήφιο, Κώστα Πελετίδη.

Ξεκινώντας την ομιλία του, ο δήμαρχος αναφέρθηκε στην ιστορία του συγκεκριμένου χώρου, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η δημοτική αρχή για να δημιουργήσει την πλατεία, αλλά και για το πώς τέτοιοι παρόμοιοι χώροι, που πολλαπλασιάζονται σε όλη την πόλη, αποτελούν δείγμα της διαφορετικής φιλοσοφίας της σημερινής δημοτικής αρχής της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Πρόκειται για τμήμα του άλσους που βρισκόταν το πρώην λούνα παρκ και επί 25 χρόνια οι προηγούμενες δημοτικές αρχές - αν και έπαιρναν δάνεια για δήθεν αναπτυξιακούς σκοπούς, όπως υποστήριζαν - δεν έδωσαν το απαιτούμενο ποσό στην τράπεζα που τον είχε στην ιδιοκτησία του, ώστε αυτός να παραμείνει κοινόχρηστος για τους κατοίκους.

Σε αντίθεση με αυτή την πολιτική, η σημερινή δημοτική αρχή με την προσπάθειά της και παρά τις καθημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίζει, δημιούργησε μια όμορφη πλατεία με δέντρα και θάμνους, φτιάχνοντας παιδική χαρά περιφραγμένη και ασφαλή για τα παιδιά, χωρισμένη με παιχνίδια ανά ηλιακές ομάδες και ανά δραστηριότητες, παγκάκια και τραπεζοπάγκους, καθώς και δυνατότητα πρόσβασης των ΑμεΑ σε όλα τα σημεία. Πρόσφατα, μάλιστα, προστέθηκαν και όργανα γυμναστικής όπου ο καθένας ελεύθερα μπορεί να γυμναστεί.

Αναφερόμενος και στο διακύβευμα των εκλογών της 8ης Οκτώβρη, ο δήμαρχος κάλεσε τους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα, τη νεολαία τους να υπερασπιστούν όλα όσα έχουν κατακτήσει μέχρι σήμερα, με την υπάρχουσα δημοτική αρχή, που δεν είναι δεδομένα, αλλά έγιναν με κόπο και με αγώνα, με την κοινή πάλη της με τον πατραϊκό λαό.

Κάλεσε, στις λίγες μέρες που απομένουν μέχρι τις εκλογές, σε στράτευση κάθε Πατρινού, καθενός λαϊκού ανθρώπου που θέλει η Πάτρα να παραμείνει πόλη των αγώνων. Επιπλέον, κάλεσε σε πάλη κόντρα στο ρεύμα, τις επιθυμίες και δυσκολίες που θέτουν η σημερινή, όπως και οι προηγούμενες κυβερνήσεις και με τους εκπροσώπους τους σε τοπικό επίπεδο, καθώς και οι επιχειρηματικοί όμιλοι για την ικανοποίηση των δικών τους «αναγκών» και όχι του λαού. Σε αυτή την πάλη, τέλος, σημείωσε ότι χωρούν όλοι όσοι θέλουν μια πόλη που να έχει στην προμετωπίδα της τις ανάγκες των παιδιών της, που δεν αντιμετωπίζει τον λαό της ως πελάτη, που διεκδικεί και κερδίζει γι' αυτούς και για όσα δικαιούνται.

  • Διαθέσιμη από σήμερα Τετάρτη είναι η εφημερίδα της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Πάτρα. Τόσο οι υποψήφιοι όσο και ο πατραϊκός λαός θα μπορούν να την προμηθεύονται από το εκλογικό κέντρο (Κολοκοτρώνη 20) στην πόλη. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2610243495.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ