Δευτέρα 9 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
2023 ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ
Μια ζεστή συνάντηση σε κλίμα αισιοδοξίας

Στιγμές χαλάρωσης, σε μια ανάπαυλα πριν την εκλογική μάχη, ήταν αυτές το πρωί του Σαββάτου σε καφέ μπαρ στα Πετράλωνα.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, μαζί με τον Γιάννη Πρωτούλη, υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», και τον Νίκο Σοφιανό, υποψήφιο δήμαρχο Αθήνας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», συναντήθηκαν με συντρόφους, φίλους, συνεργάτες και φυσικά υποψήφιους στον δήμο και στην Περιφέρεια.

Σε θερμό κλίμα αισιοδοξίας ήταν η συζήτηση για την έκβαση της εκλογικής μάχης, όπου ανάμεσα σε άλλα ο Δ. Κουτσούμπας εκτίμησε ότι «θα πάμε πολύ καλά, είμαστε αισιόδοξοι, θα πέσουν χιλιάδες κόκκινα γαρύφαλλα αύριο στις κάλπες. Το χρειάζεται αυτό ο ελληνικός λαός, γιατί είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να παλέψει τα ζητήματα της κεντρικής εξουσίας, τις αντιλαϊκές πολιτικές».

Στον χώρο παρευρέθηκαν υποψήφιοι στα ψηφοδέλτια του συνδυασμού, καλλιτέχνες και δημοσιογράφοι.

Μεταξύ άλλων ο Θανάσης Παφίλης και η Σεμίνα Διγενή, ο τραγουδιστής Διονύσης Τσακνής, οι ηθοποιοί Παύλος Ορκόπουλος, Δημήτρης Τζουμάκης, Μαριάνθη Σοντάκη, Τζένη Κόλλια, Αγγελική Ξένου και Μαίρη Ραζή, οι μουσικοί Γιάννης Παπαζαχαριάκης και Θύμιος Παπαδόπουλος, οι πανεπιστημιακοί Γιάννης Μηλιός, Βαγγέλης Χριστοφόρου και Φραγκίσκος Κουτελιέρης, η κιθαρίστρια Εύα Φάμπα, οι συγγραφείς Ερη Ρίτσου και Δήμητρα Μαραγκουδάκη, η προπονήτρια στίβου Βίκυ Μανιάτη κ.ά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ