Δευτέρα 9 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
2023 ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΥΛΗΣ - ΝΙΚΟΣ ΣΟΦΙΑΝΟΣ
Ακόμα πιο δυνατοί, ακόμα πιο αποφασισμένοι και μαχητικοί για να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα των εργαζομένων

Από το εκλογικό κέντρο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο ισόγειο της έδρας της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, στην Αχαρνών, έκαναν δηλώσεις ο Γιάννης Πρωτούλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, και ο Νίκος Σοφιανός, υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας.

Ο Γιάννης Πρωτούλης σημείωσε: «Είμαστε εδώ ακόμα πιο δυνατοί, ακόμα πιο αποφασισμένοι, πιο μαχητικοί για να υπερασπιστούμε από αύριο κιόλας τα συμφέροντα των εργαζομένων και των κατοίκων της Αττικής σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση στην οποία ζούμε. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πρώτα και κύρια τους χιλιάδες αγωνιστές και αγωνίστριες που με τη δράση τους νύχτα - μέρα κατάφεραν και έσπασαν την αποσιώπηση των θέσεων της "Λαϊκής Συσπείρωσης", των ψηφοδελτίων που υποστηρίζει το ΚΚΕ στις Περιφέρειες και τους δήμους, έσπασαν τη σιγή νεκροταφείου, που επιδιώχθηκε από την κυβέρνηση και τα ΜΜΕ να επιβληθεί, γύρω από το διακύβευμα αυτών των εκλογών. Και επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χιλιάδες που συμπορεύτηκαν μαζί μας στα ψηφοδέλτια της "Λαϊκής Συσπείρωσης". Ξέρουμε ότι δεν συμφωνούν σε όλα μαζί μας, όμως είμαστε εδώ για να επιβεβαιώσουμε την επιλογή τους στον δρόμο του αγώνα, στον δρόμο της πάλης, της οργανωμένης διεκδίκησης. Είναι ο μόνος ελπιδοφόρος δρόμος που μπορεί να οδηγήσει σε νίκες τον λαό μας, σε ανακούφιση από τη σκληρή καθημερινότητα».

Από την πλευρά του, ο Νίκος Σοφιανός ανέφερε: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χιλιάδες Αθηναίους και Αθηναίες που μας εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους, που έδωσαν τη δυνατότητα στον συνδυασμό που στήριξε το ΚΚΕ, με τη μεγαλύτερη άνοδο σε ποσοστά σε σχέση με τους συνδυασμούς των άλλων κομμάτων, να είναι δυνατός στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο για να υπερασπίσουμε τα συμφέροντα των πολλών, κόντρα στα κέρδη των λίγων. Διαβεβαιώνουμε τους συναγωνιστές που συναντηθήκαμε στα ψηφοδέλτια της "Λαϊκής Συσπείρωσης" ότι θα δώσουμε το επόμενο διάστημα τους μεγάλους αγώνες που έχουμε μπροστά μας. Στην Αθήνα κρίθηκε η δεύτερη θέση σε λιγότερο από μιάμιση (1,5) μονάδα. Δυστυχώς, δεν θα είμαστε εμείς απέναντι στη διοίκηση Μπακογιάννη. Θα βρεθεί ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ, ο συνδυασμός του οποίου όλα αυτά τα χρόνια έδωσε την πλειοψηφία που δεν είχε ο κ. Μπακογιάννης για να στηρίξει τις επιλογές που ακολούθησε, με τα έργα τα οποία δουλεύουν για τα συμφέροντα των λίγων. Αρα η στάση των Αθηναίων απέναντι σ' αυτό τον δεύτερο γύρο είναι το άκυρο και η αποχή, να μη γίνουν συνένοχοι σε έργα που έχουν δει το προηγούμενο διάστημα και θα δούνε και το επόμενο».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ