Δευτέρα 9 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
2023 ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ
Πρωτιά για τα κόκκινα γαρύφαλλα με πάνω από 35%

Δίνεται ήδη η μάχη μπροστά στον β' γύρο, για να είναι ακόμα περισσότεροι εκείνοι που θα εκλέξουν αγωνιστική δημοτική αρχή

RIZOSPASTIS

Ξεκάθαρο μήνυμα έστειλαν οι Καισαριανιώτες και οι Καισαριανιώτισσες, ότι ήρθε ξανά η ώρα να αναδειχθεί αγωνιστική δημοτική αρχή με δήμαρχο τον Ηλία Σταμέλο, δίνοντας στη «Λαϊκή Συσπείρωση» 35,36% (με την ενσωμάτωση στο 84%), με διακριτή άνοδο σε σχέση και με τον α' γύρο του 2019. Στο 5% είναι η διαφορά με τον δεύτερο συνδυασμό, που αποτελεί και την απερχόμενη δημοτική αρχή (Χρ. Βοσκόπουλος).

Παράλληλα, 30% είναι το ποσοστό της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Καισαριανή και για την κάλπη της Περιφέρειας, επιβεβαιώνοντας τους ισχυρούς αγωνιστικούς δεσμούς στην περιοχή αλλά και την ευρεία λαϊκή διάθεση να καταδικαστεί συνολικά η αντιλαϊκή πολιτική, να αναδειχθεί αγωνιστική δημοτική αρχή, στήριγμα του λαού στον αγώνα του.

Μιλώντας στους συγκεντρωμένους που βρέθηκαν χθες στο εκλογικό κέντρο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», ο Ηλ. Σταμέλος χαιρέτισε τους συνδημότες που έκαναν το βήμα ρίχνοντας το κόκκινο γαρύφαλλο, και κάλεσε να είναι ακόμα περισσότεροι εκείνοι που θα το κάνουν την επόμενη Κυριακή, για να γίνει το άλμα.

Σειρά είχαν μουσικές και τραγούδια, ολοκληρώνοντας το κλίμα αισιοδοξίας για τη μάχη που θα κορυφωθεί τις επόμενες μέρες, ώρα την ώρα και λεπτό το λεπτό, ώστε να επισφραγιστεί η νίκη του καισαριανιώτικου λαού.


RIZOSPASTIS


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ