Δευτέρα 9 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
2023 ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΧΑΪΔΑΡΙ
Σπίτι το σπίτι για να ξαναμπεί ο δήμος σε αγωνιστική τροχιά!

«Ξέρουμε να παλεύουμε και να νικάμε», διαμηνύουν οι Χαϊδαριώτες

Με χειροκροτήματα και συνθήματα υποδέχτηκαν το αποτέλεσμα της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Χαϊδάρι οι συγκεντρωμένοι στο περίπτερό της, στο κέντρο της πόλης. Η αγωνία άλλωστε είχε χτυπήσει «κόκκινο», αναμένοντας να προχωρήσει η ενσωμάτωση αρκετά ώστε να ξεκαθαριστεί ότι η «Λαϊκή Συσπείρωση» μπαίνει στον β' γύρο, με παραπάνω από 27%, όπου θα αντιμετωπίσει τον συνδυασμό του απερχόμενου δημάρχου (Β. Ντηνιακός), που πήρε 31%.

Θερμά υποδέχτηκε ο κόσμος αυτό το αποτέλεσμα, αφού σε κάθε περίπτωση πρόκειται για ένα μεγάλο ποσοστό, ενώ αντίστοιχο ήταν και για την Περιφέρεια, όπου στο Χαϊδάρι η «Λαϊκή Συσπείρωση» άγγιξε το 20%. Παράλληλα γέμισε με αισιοδοξία τον καθέναν και την καθεμιά, που θα δώσουν όλες τους τις δυνάμεις ώστε σε μια βδομάδα ο δήμος να ξαναμπεί σε αγωνιστική τροχιά, με διοίκηση τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Παίρνοντας το λόγο ο Μιχάλης Σελέκος, υποψήφιος δήμαρχος της «Λαϊκής Συσπείρωσης», τόνισε ότι «ξέρουμε να παλεύουμε και να νικάμε - αυτό κάναμε και τώρα, το ίδιο θα κάνουμε τις επόμενες μέρες. Συνεχίζουμε από αύριο κιόλας, σπίτι το σπίτι, άνθρωπο τον άνθρωπο, με το νέο ψηφοδέλτιο στο χέρι, συνεχίζουμε με τα κόκκινα γαρύφαλλα του αγώνα και της ελπίδας».

Το ραντεβού για μάχη από σήμερα το πρωί ανανεώθηκε υπό τον ήχο των τραγουδιών των «Κοινών Θνητών», που δονούσαν το κέντρο της πόλης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ