Δευτέρα 9 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
2023 ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Με αποφασιστικότητα για τη νίκη την επόμενη Κυριακή

«Η Πετρούπολη ψηφίζει αγωνιστές και όχι της κυβέρνησης υποστηρικτές», το σύνθημα που ακούστηκε δυνατά χτες στην πόλη

Με κόσμο και με χαμόγελα γέμισε αμέσως μετά το κλείσιμο της κάλπης το περίπτερο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στον δήμο Πετρούπολης, στην κεντρική λεωφόρο της πόλης, με τους συγκεντρωμένους να καταφθάνουν σε κλίμα ενθουσιασμού για το αποτέλεσμα που στέλνει τον συνδυασμό του ΚΚΕ στον 2ο γύρο.

Το εκλογικό αποτέλεσμα αναδεικνύει τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στη 2η θέση με 28,64% (74% ενσωμάτωση), οπότε θα διεκδικήσει τη δημοτική αρχή στην αναμέτρηση με τον συνδυασμό του απερχόμενου δημάρχου Στ. Βλάχο (ΠΑΣΟΚ), ο οποίος πήρε 36,35%.

Στα πηγαδάκια και στις συζητήσεις χτες, έκδηλη ήταν η ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα ώστε να καλυφτεί η διαφορά και να αποκτήσει η Πετρούπολη ξανά αγωνιστική δημοτική αρχή, για να βρεθούν στο επίκεντρο οι ανάγκες των λαϊκών οικογενειών.

Παίρνοντας τον λόγο, ο υποψήφιος δήμαρχος Βαγγέλης Σίμος ευχαρίστησε τους πολλούς που στήριξαν τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και τόνισε πως «έχουμε εμπιστοσύνη στον πετρουπολιώτικο λαό, που γνωρίζει ποιο είναι το πραγματικό του συμφέρον, και θα το αποδείξει κάνοντας ακόμη ένα σημαντικό βήμα και δίνοντας την πρωτιά στο ψηφοδέλτιό μας».

«Η Πετρούπολη ψηφίζει αγωνιστές και όχι της κυβέρνησης υποστηρικτές» και άλλα συνθήματα φώναξαν οι παρευρισκόμενοι, με τον πιο θερμό πανηγυρισμό να αναμένεται για το ...βράδυ της 15ης Οκτώβρη.



Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ