Σάββατο 11 Νοέμβρη 2023 - Κυριακή 12 Νοέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ

Εκδήλωση για τα 50 χρόνια από τον ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου οργανώνει το Σάββατο 11 Νοέμβρη η Τομεακή Οργάνωση Εκπαιδευτικών Αττικής του ΚΚΕ, όπου θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Η εκδήλωση θα γίνει στις 7 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Αθήνας (Ακαδημίας 50), αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης».

Σε σχολές και περιοχές της Αττικής

Εκδηλώσεις σε πανεπιστήμια για την 50ή επέτειο του Πολυτεχνείου οργανώνει η Περιφερειακή Οργάνωση Σπουδάζουσας Αθήνας της ΚΝΕ, ως εξής:

  • Την Κυριακή 12 Νοέμβρη η ΤΟ Υγείας - ΣΕΦΑΑ καλεί στις 6 μ.μ. στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ «Μάνος Λοΐζος» (Τροίας 36). Θα μιλήσει η Ιουλία Χρονοπούλου, Γραμματέας της ΤΕ ΑΕΙ - Ερευνητικών Κέντρων του ΚΚΕ.
  • Τη Δευτέρα 13 Νοέμβρη:

- Η ΟΒ Πληροφορικής της Φυσικομαθηματικής καλεί στη 1 μ.μ. στην Αίθουσα Δ. Θα μιλήσει ο Ιάσονας Φανός, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και Γραμματέας της Οργάνωσης Περιοχής Αττικής της ΚΝΕ.

- Η ΤΟ Παντείου καλεί στις 3 μ.μ. στην Αίθουσα 300, στο Γυάλινο Κτίριο. Θα μιλήσει ο Θοδωρής Κωτσαντής, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ.

- Οι ΟΒ Φυσικού καλούν στις 2 μ.μ. στην Αίθουσα «Αρίσταρχος». Θα μιλήσει ο Παντελής Αρζόγλου, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και Γραμματέας της ΠΟ Σπουδάζουσας Αθήνας.

Στη Μεσσηνία

Σειρά εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων για το Πολυτεχνείο προγραμματίζει η ΤΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ, από κοινού με τον Πολυχώρο Δημιουργίας της ΚΝΕ στην Καλαμάτα «Μικρόβιο - Γιώργος Βουβαλέας».

Μεταξύ άλλων, την Κυριακή 12 Νοέμβρη στις 11 π.μ. προγραμματίζεται ιστορικός περίπατος με θέμα «Η δικτατορία 1967-1974 - Μαθαίνουμε την αλήθεια», με σημείο αφετηρίας την πλατεία Οθωνος.

Στην Κέρκυρα

Η ΚΟΒ Βόρειας Κέρκυρας του ΚΚΕ πραγματοποιεί εκδήλωση το Σάββατο 11 Νοέμβρη, στις 6.30 μ.μ., στη θεατρική αίθουσα «Φίλιππος Βλάχος» (Αλμυρός, Περίθεια).

Στην Αλεξανδρούπολη

Οι Τομεακές Οργανώσεις Εβρου του ΚΚΕ και της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση τη Δευτέρα 13 Νοέμβρη στις 7 μ.μ., στην αίθουσα ΠΡΟΚΑΤ της Σχολής Επιστημών Αγωγής στο Πανεπιστήμιο στην Αλεξανδρούπολη (Νέα Χηλή). Θα μιλήσει ο Νίκος Καλομοίρης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ, Γραμματέας του ΣΠ Ανατ. Μακεδονίας - Θράκης της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ