Σάββατο 11 Νοέμβρη 2023 - Κυριακή 12 Νοέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΛΑΡΙΣΑ
Αποτράπηκε πλειστηριασμός μετά από παρέμβαση σωματείων

Σε διαδικασία ανακοπής μπήκε ο πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας οικογένειας εργαζομένων η οποία δεν μπόρεσε να πληρώσει τρεις δόσεις από το στεγαστικό δάνειο, μετά και την παρέμβαση του Εργατικού Κέντρου Λάρισας.

Από τη νέα κινητοποίηση, το πρωί της Παρασκευής, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Γιάννης Σκόκας τόνισε ότι η διαμαρτυρία επαναλαμβάνεται, καθώς δεν έχουν υπάρξει απαντήσεις από το fund για τον συγκεκριμένο πλειστηριασμό. Ανέφερε ωστόσο ότι υπήρξε ενημέρωση «για ανακοπή, με δικαστική απόφαση, του συγκεκριμένου πλειστηριασμού. Αυτό όμως δεν μας εφησυχάζει...».

Κάλεσε δε τους εργαζόμενους να παλέψουν για να σωθούν τα λαϊκά νοικοκυριά, τονίζοντας ότι αυτό μπορεί να γίνει με την οργάνωση του αγώνα μέσα από τα σωματεία.

Το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη

Νέα κινητοποίηση ενάντια στην έξωση άνεργου ζευγαριού από την πρώτη τους κατοικία στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης οργανώνουν σωματεία και φορείς το Σάββατο 11 Νοέμβρη, στις 12 μ. στο ταχυδρομείο Αμπελοκήπων. Δηλώνουν αποφασισμένοι να εμποδίσουν να ξεσπιτωθεί η οικογένεια.

Απαιτούν εδώ και τώρα προστασία της πρώτης κατοικίας. Να ανασταλούν όλοι οι πλειστηριασμοί. Να γίνουν ρυθμίσεις δόσεων στις οποίες να μπορούν να ανταποκριθούν οι οφειλέτες. Διαγραφή όλων των τόκων και «κούρεμα» του κεφαλαίου, χωρίς προκαταβολές και εκβιασμούς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ