Σάββατο 11 Νοέμβρη 2023 - Κυριακή 12 Νοέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΡΙΚΑΛΑ
Συναυλία αλληλεγγύης και διεκδίκησης για τους πλημμυροπαθείς

Την Κυριακή, στις 6 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων

Με σύνθημα «Ποτάμι να σας πνίξει θα γίνει η οργή μας! Φως ελπίδας η αλληλεγγύη μας!», το Παράρτημα του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου, εργατικά σωματεία, μαζικοί φορείς και επιτροπές πλημμυροπαθών του νομού Τρικάλων οργανώνουν συναυλία αλληλεγγύης και διεκδίκησης την Κυριακή 12 Νοέμβρη, στις 6 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων.

Στη συναυλία θα συμμετάσχουν ο Μάκης Σεβίλογλου και μέλη του Παραρτήματος Τρικάλων του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου.

Η συναυλία επιδιώκει να αναδείξει όλα τα αιτήματα των Επιτροπών Αγώνα Πλημμυροπαθών, των Στεκιών Αλληλεγγύης που στήθηκαν σε γειτονιές και χωριά, των σωματείων και των συλλόγων για 100% αποζημίωση και στήριξη των πληγέντων. Ταυτόχρονα, για τους καλλιτέχνες διαμορφώθηκαν και ειδικά αιτήματα, όπως π.χ. να εκδοθεί ειδικό επίδομα για τους καλλιτέχνες της Θεσσαλίας τους μήνες Σεπτέμβρη έως Δεκέμβρη του 2023.

Η οικονομική στήριξη των δράσεων αλληλεγγύης για τους πληγέντες θα γίνεται με κουπόνια των 5 ευρώ. Θα υπάρχει η δυνατότητα όλοι να τα προμηθευτούν πριν και κατά τη διάρκεια της συναυλίας.

Συγκεκριμένα, τη συναυλία διοργανώνουν: Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος (Παράρτημα Τρικάλων), τα Σωματεία Γάλακτος, Τροφίμων και Ποτών, Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Οικοδόμων, Μισθωτών Λογιστών, Συνταξιούχων ΙΚΑ, Συνταξιούχων Πολιτικών Υπαλλήλων Δημοσίου, Ενωση Ιατρών και Κέντρων Υγείας, Επιτροπή Αγώνα εργαζομένων Νοσοκομείου και Κέντρων Υγείας, Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν. Τρικάλων «Η ΑΝΟΙΞΗ», Σύλλογος Γυναικών Ν. Τρικάλων (μέλος της ΟΓΕ), Επιτροπές Πλημμυροπαθών.

Στην Λάρισα

Σε παράσταση διαμαρτυρίας με συμβολικό αποκλεισμό της Εθνικής Οδού Λάρισας - Ιωαννίνων, στο ύψος των εργατικών κατοικιών Αγίου Θωμά, προχωρά την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι η Επιτροπή Πληγέντων Αγ. Θωμά και Φιλιππούπολης. Οι πλημμυροπαθείς καλούν όσους έχουν πληγεί να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση για αποζημιώσεις στο 100% των ζημιών που έχουν υποστεί οι περιουσίες τους, χωρίς εξαιρέσεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ