Τετάρτη 6 Δεκέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Για τις μετακινήσεις των φοιτητών

Συνάντηση με τον αντιδήμαρχο Φλώρινας πραγματοποίησαν τη Δευτέρα εκπρόσωποι των Φοιτητικών Συλλόγων της πόλης, όπου κατέθεσαν τα αιτήματα των φοιτητών σχετικά με τις μετακινήσεις.

Οι φοιτητές της πόλης επιβαρύνονται με 30 έως και 70 ευρώ κάθε μήνα για τη μετακίνησή τους από και προς τις σχολές και τη φοιτητική λέσχη, καθώς ύστερα από τη φοιτητική έκπτωση το εισιτήριο κοστίζει 0,60 ευρώ ανά διαδρομή.

Οι εκπρόσωποι των Φοιτητικών Συλλόγων Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης (ΠΤΔΕ), Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών (ΠΤΝ) και Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών (ΤΕΕΤ) κατέθεσαν κοινό αίτημα για θέσπιση μειωμένης κάρτας απεριόριστων μετακινήσεων, ενώ πρόσθεσαν ότι πάγιο αίτημα των φοιτητών παραμένει η δωρεάν μετακίνηση από και προς τις σχολές τους.

Ο αντιδήμαρχος από την πλευρά του δεσμεύτηκε ότι από 1η Γενάρη, που θα αναλάβει η νέα δημοτική αρχή, θα προχωρήσουν στην εξέταση και υλοποίηση των αιτημάτων των φοιτητών.

«Μέσα από τον μαζικό συντονισμό των φοιτητών και των Φοιτητικών Συλλόγων κατακτούμε τις διεκδικήσεις μας. Δεν σταματάμε μέχρι να κατοχυρωθεί!», σημειώνουν οι Φοιτητικοί Σύλλογοι και καλούν στις Γενικές Συνελεύσεις που θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες μέρες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ