Τρίτη 19 Δεκέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ - ΜΑΖΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Συνεχίζουν τις πολύμορφες δράσεις αλληλεγγύης

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για παιδιά στις 24/12 στη Δημοτική Πινακοθήκη

Από τη διανομή της αλληλεγγύης στους πλημμυροπαθείς
Από τη διανομή της αλληλεγγύης στους πλημμυροπαθείς
Μαζί με την αγωνιστική διεκδίκηση μέτρων στήριξης για τους πλημμυροπαθείς, το Εργατικό Κέντρο Λάρισας και άλλοι μαζικοί φορείς συνεχίζουν τις πολύμορφες δράσεις αλληλεγγύης. Ηδη έχει σχεδόν ολοκληρωθεί η διανομή των χρωμάτων για τα πλημμυρισμένα σπίτια και υπόγεια σε πάνω από 2.000 πληγείσες οικογένειες, ώστε να βάψουν τα σπίτια τους. Αυτές τις μέρες μοιράζονται ξανά τρόφιμα, ενώ ήδη έχει γίνει διανομή στη Φαλάνη, στις Εργατικές Κατοικίες Γιάννουλης, στη Νέα Σμύρνη, στο Κουλούρι, και ακολουθεί σε Αγιο Θωμά και ΑΤΑ.

Μάλιστα, μπροστά στις γιορτές το Εργατικό Κέντρο, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ και η Ενωση Γυναικών (μέλος της ΟΓΕ) διοργανώνουν μεγάλη χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου, στις 10.30 π.μ. στο αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει το μουσικοθεατρικό διαδραστικό δρώμενο της Χριστίνας Τοπουζλή «Το κουτί», από την ομάδα παιδαγωγών και καλλιτεχνών «Κινούμενα Σχέδια», και το έργο «Σκιών Καμώματα», σε σενάριο και σκηνοθεσία του αείμνηστου Ευγένιου Σπαθάρη, με τον μαθητή του, Τάκη Βαμβακίδη, στον μπερντέ, αλλά και ως ζωντανό Καραγκιόζη. Η είσοδος είναι δωρεάν για όλα τα παιδιά, με μόνη προϋπόθεση να δηλώσουν εγκαίρως τη συμμετοχή τους μέχρι την Πέμπτη 21 Δεκέμβρη το μεσημέρι.

Χθες δόθηκε συνέντευξη Τύπου από το Εργατικό Κέντρο για τις δράσεις αυτές, με τον πρόεδρό του, Γιάννη Σκόκα, να αναδεικνύει ότι οι χώροι του φορέα, όπως και άλλων σωματείων της περιοχής, παραμένουν το κέντρο οργάνωσης της αλληλεγγύης για τους πλημμυροπαθείς της Λάρισας και της ευρύτερης περιοχής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ