Τετάρτη 10 Γενάρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΠΟΛΕΜΟΣ - ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ
ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ
Νέες θηριωδίες των κατοχικών δυνάμεων

Η στιγμή που ισραηλινό τεθωρακισμένο πατάει το σώμα Παλαιστίνιου στην Τουλκαρέμ
Η στιγμή που ισραηλινό τεθωρακισμένο πατάει το σώμα Παλαιστίνιου στην Τουλκαρέμ
Χωρίς τέλος συνεχίζονται οι θηριωδίες του ισραηλινού στρατού και στην κατεχόμενη Δυτική Οχθη.

Στην Τουλκαρέμ οι κατοχικές δυνάμεις πραγματοποίησαν νέα φονική επιδρομή στον προσφυγικό καταυλισμό, καταστρέφοντας υποδομές με μπουλντόζες, ανοίγοντας πυρ και σκοτώνοντας τρεις Παλαιστίνιους.

Μάλιστα όχι μόνο εμπόδισαν τα ασθενοφόρα να πλησιάσουν τους τρεις Παλαιστίνιους, αφήνοντάς τους να ξεψυχήσουν στον δρόμο, αλλά ένα από τα ισραηλινά τεθωρακισμένα πέρασε πάνω από το σώμα ενός εκ των τριών θυμάτων!

Η Παλαιστινιακή Ερυθρά Ημισέληνος αναφέρει ότι 9 άνθρωποι τραυματίστηκαν έπειτα από ισραηλινή αεροπορική επίθεση σε σπίτι στον καταυλισμό.

Από τις 7 Οκτώβρη τουλάχιστον 340 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί σε επιθέσεις του ισραηλινού στρατού και εποίκων στη Δυτική Οχθη, με 60 από αυτούς τους θανάτους να σημειώνονται στην Τουλκαρέμ.

Επίσης χθες Παλαιστίνιος σκοτώθηκε από ισραηλινά πυρά σε φυλάκιο του κατοχικού στρατού κοντά στη Ραμάλα, με τον ισραηλινό στρατό να ισχυρίζεται ότι ο 31χρονος επιχείρησε να μαχαιρώσει στρατιώτες.

Ισραηλινή επιδρομή εξαπολύθηκε και στον προσφυγικό καταυλισμό Ασκαρ, δυτικά της Ναμπλούς.

Το παλαιστινιακό πρακτορείο WAFA μεταδίδει επίσης ότι Εβραίοι έποικοι άνοιξαν πυρ κατά Παλαιστίνιων αγροτών που εργάζονταν στα χωράφια τους στην πόλη Αλ Σάμου, νότια της Χεβρώνας, ενώ παράλληλα κατοχικοί στρατιώτες συνέλαβαν δύο αγρότες, επίσης στην περιοχή της Χεβρώνας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ