Παρασκευή 12 Γενάρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΕ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ - ΚΟ Ν. ΙΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Αποχαιρετούν με μεγάλη θλίψη τον σύντροφο Νίκο Αθανασίου

Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετούν τον σύντροφο Νίκο Αθανασίου, που «έφυγε» από τη ζωή, η Τομεακή Επιτροπή Βορειοδυτικής Αθήνας και οι Κομματικές Οργανώσεις της Νέας Ιωνίας του ΚΚΕ. Ο σύντροφος Νίκος ήταν μέλος της Κομματικής Οργάνωσης Καλογρέζας - Αλσούπολης του ΚΚΕ και πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων Ν. Ιωνίας.

Το ΚΚΕ εκφράζει τα πιο θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του τονίζοντας: «Θα τον θυμόμαστε για πάντα για την αγωνιστικότητα και τη μαχητικότητά του, για την υπεράσπιση της πολιτικής του ΚΚΕ και την πάλη του για τα δικαιώματα των εργαζομένων και των συνταξιούχων».

Τα συλλυπητήριά του εκφράζει ακόμα το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ιωνίας, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι «ο συναγωνιστής Νίκος υπήρξε ακούραστος αγωνιστής, πρωτοπόρος που δεν λογάριαζε ανηφόρες και δυσκολίες. Ολοκληρωτικά δοσμένος στον αγώνα, ήταν πάντα δίπλα σε όσους είχαν ανάγκη. Οργανωτής του συνταξιουχικού κινήματος, δίπλα σε κάθε μικρό και μεγάλο πρόβλημα του λαού. Η δράση και η μαζικοποίηση του σωματείου μας έχουν την υπογραφή του». Επίσης, συλλυπητήρια εκφράζει το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ