Παρασκευή 12 Γενάρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ
Περιοδείες του ΚΚΕ και συναντήσεις με φορείς

Ενόψει της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου

Μεγάλο πολιτικό άνοιγμα οργανώνει η ΤΟ Βορειοδυτικής Αττικής του ΚΚΕ στη Δυτική Αττική, ενόψει της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής που θα πραγματοποιηθεί στις 31 Γενάρη στον Ασπρόπυργο.

Με περιοδείες σε χώρους δουλειάς, σε γειτονιές, μαγαζιά, με συναντήσεις με φορείς και συλλόγους της περιοχής, το ΚΚΕ επιδιώκει να ενημερωθεί πλατιά ο λαός για τον αντιλαϊκό προϋπολογισμό της Περιφέρειας Αττικής, που ουσιαστικά συνεχίζει να αφήνει τις ανάγκες του λαού στη γωνία και ταυτόχρονα τον ίδιο εκτεθειμένο σε καταστροφές αφού δεν προβλέπονται μέτρα πρόληψης και προστασίας. Ακόμη, κρίσιμες υπηρεσίες της Περιφέρειας συνεχίζουν να είναι υποστελεχωμένες, με τη δουλειά να ανατίθεται σε εργολάβους οι οποίοι παίρνουν «ζεστό» παραδάκι από τα ταμεία της Περιφέρειας, που βέβαια είναι λεφτά του λαού.

Στο επίκεντρο της συζήτησης επιδιώκεται να βρεθεί ο χαρακτήρας των συνολικών σχεδιασμών στην περιοχή. Να αποκαλυφθεί ότι το ...θαύμα της καπιταλιστικής ανάπτυξης που υπηρέτησαν όλες οι κυβερνήσεις, οι περιφερειακές αρχές και οι δημοτικές αρχές της περιοχής στηρίζεται στη συνεχιζόμενη κόλαση για τη ζωή των εργαζομένων και του λαού. Στις μπίζνες της διαχείρισης των απορριμμάτων, στο ξεπούλημα των Ναυπηγείων της Ελευσίνας, στους αγωγούς πετρελαίου και στους σχεδιασμούς για σταθμούς αποθήκευσης και μεταφοράς LNG δίπλα στον οικιστικό ιστό, σε όλα αυτά και σε άλλα πολλά αποκαλύπτεται ποιος κερδίζει και ποιος χάνει.

Αυτήν τη συζήτηση θέλει να ανοίξει πλατιά το ΚΚΕ, ενημερώνοντας τον λαό, τη στιγμή μάλιστα που σωματεία, φορείς και σύλλογοι της περιοχής προετοιμάζουν μεγάλο συλλαλητήριο στις 31 Γενάρη, στις 6.30 μ.μ., στην πλατεία Δημαρχείου, στον Ασπρόπυργο, τη μέρα δηλαδή συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Γιώργος Τάτσης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος στην ΠΕ Δυτικής Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», τη Δευτέρα 15 Γενάρη, στις 6.45 π.μ. θα επισκεφτεί το αμαξοστάσιο του δήμου Ελευσίνας και στις 9 π.μ. θα περιοδεύσει στις διοικητικές υπηρεσίες του δήμου. Την Τρίτη 16 Γενάρη στις 7.45 π.μ. θα επισκεφτεί τον Οργανισμό Λιμένος Ελευσίνας, όπου θα συναντηθεί με το Σωματείο Εργαζομένων και θα μιλήσει στους εργαζόμενους. Την ίδια μέρα, στις 10 π.μ., θα περιοδεύσει στα καταστήματα του κέντρου της Ελευσίνας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ