Τετάρτη 17 Γενάρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΔ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
«Μεγάλο βήμα προόδου» ότι ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ ψηφίζουν νομοσχέδια της ΝΔ

Δημόσια επαίνεσε τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ, που ψηφίζουν νομοσχέδια της κυβέρνησης της ΝΔ, ο Αδ. Γεωργιάδης, υπουργός Υγείας, χτες το απόγευμα, στην ΕΡΤNEWS, δείχνοντας τη στρατηγική ταύτισή τους.

Σε ερώτηση πώς βλέπει το γεγονός ότι επί Κασσελάκη ο ΣΥΡΙΖΑ ψηφίζει νομοσχέδια της κυβέρνησης, όπως ο γάμος ομόφυλων ζευγαριών, για το Μεταναστευτικό, τις κάμερες στα γήπεδα και τις αμυντικές δαπάνες, ο Αδ. Γεωργιάδης απάντησε ότι «το βλέπω ως μεγάλο βήμα προόδου» και πρόσθεσε πως «είναι πράγματα που πρέπει να τα επαινέσω δημόσια», λέγοντας ότι το να μπορούν ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ «να συνεννοούνται στα μείζονα, για μένα είναι ένα μεγάλο βήμα μπρος του πολιτικού μας συστήματος».

Επικαλέστηκε το παράδειγμα της από κοινού ψήφισης νόμων για τη στήριξη των επιχειρηματικών ομίλων λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τους νόμους που έφερα στη Βουλή ως υπουργός Ανάπτυξης για την επιτάχυνση της επιχειρηματικής δραστηριότητας στην Ελλάδα και την απλοποίηση ίδρυσης επιχειρήσεων, όλους τους νόμους, πάνω από 20, τους ψήφισε και ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ