Παρασκευή 16 Φλεβάρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σε Κρήτη και Αιτωλοακαρνανία ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας πραγματοποιεί επίσκεψη στην Κρήτη σήμερα Παρασκευή 16 και αύριο Σάββατο 17 Φλεβάρη. Το πρόγραμμά του θα έχει ως εξής:

Σήμερα Παρασκευή: Στις 14.00 θα μιλήσει σε εκδήλωση της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ), με θέμα «Υγεία κοινωνικό αγαθό, όχι εμπόρευμα και προνόμιο για λίγους. Οι θέσεις του ΚΚΕ».

Στις 8.30 μ.μ. θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση της Τομεακής Επιτροπής Ηρακλείου, στον κινηματογράφο «Αστόρια», με θέμα «Αδιέξοδα δεν υπάρχουν! Με το ΚΚΕ στον αγώνα μπορούμε να νικήσουμε».

Αύριο Σάββατο: Στις 8 μ.μ. θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση που διοργανώνει η Τομεακή Επιτροπή Χανίων, στο Εθνικό Στάδιο Χανίων, με θέμα «Αδιέξοδα δεν υπάρχουν! Με το ΚΚΕ στον αγώνα μπορούμε να νικήσουμε».

Στην Αιτωλοακαρνανία

Την Πέμπτη 22 Φλεβάρη ο Δ. Κουτσούμπας θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Αιτωλοακαρνανία. Το πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ως εξής:

- Στις 10 π.μ., στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου, θα συναντηθεί με γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου.

- Στις 11 π.μ., στο Αιτωλικό, στη Δυτική Γέφυρα, θα συναντηθεί με το Σωματείο Ψαράδων της Λιμνοθάλασσας Αιτωλικού - Μεσολογγίου και με εκπροσώπους Αγροτικών Συλλόγων της περιοχής.

- Στις 12.30 μ.μ. θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην Κεντρική Αγορά του Αγρινίου (στην οδό Παπαστράτου) και θα συζητήσει με εκπροσώπους συλλόγων εμποροϋπαλλήλων και καταστηματαρχών της πόλης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ