Παρασκευή 8 Μάρτη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις τιμής και μνήμης

Διήμερες εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τα 80 χρόνια από το ηρωικό Μπλόκο της Καλογρέζας διοργανώνει αύριο Σάββατο και την Κυριακή 10 Μάρτη η Τομεακή Επιτροπή Βορειοδυτικής Αθήνας του ΚΚΕ. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

  • Αύριο Σάββατο στις 12 μ. θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στον χώρο του μνημείου του Μπλόκου, με ομιλία του Θοδωρή Χιώνη, μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέα της ΚΟ Αττικής (με προσυγκέντρωση στις 11 π.μ. στην πλατεία Αναπήρων και πορεία μέχρι το μνημείο).
  • Την Κυριακή 10 Μάρτη, στις 7 μ.μ. στην πολυγωνική αίθουσα του 5ου Λυκείου Ν. Ιωνίας («Ανατόλια»), θα γίνει μεγάλη συναυλία αφιερωμένη στο εργατικό - επαναστατικό τραγούδι από το συγκρότημα «Ρωμιοσύνη».

Επίσης την Κυριακή 10 Μάρτη:

-- Εκδήλωση - γλέντι, τιμώντας τη συμμετοχή των γυναικών στην Εθνική Αντίσταση και στον Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας, με αφορμή και την Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας, θα πραγματοποιήσει το Παράρτημα Πάτρας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, στη 1.30 μ.μ. στην Ανω Πόλη (Ουζοθεραπευτήριο 47, Λόντου 63 & Γ. Ρούφου).

-- Μεγάλη ιστορική, πολιτική και πολιτιστική εκδήλωση τιμής στη 18η Ταξιαρχία του ΔΣΕ διοργανώνει η Επιτροπή Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, στις 11 π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας.

Για τα 81 χρόνια από την ίδρυση της ΕΠΟΝ

Εκδηλώσεις για τα 81 χρόνια από την ίδρυση της ΕΠΟΝ γίνονται σε διάφορες πόλεις. Συγκεκριμένα:

-- Αύριο Σάββατο η Τομεακή Επιτροπή Φθιώτιδας του ΚΚΕ, το Τομεακό Συμβούλιο Φθιώτιδας της ΚΝΕ και το Παράρτημα Λαμίας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ καλούν στις 7 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Λαμίας. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Αλεξόπουλος, μέλος του Τομεακού Γραφείου Φθιώτιδας του ΚΚΕ και μέλος της ΔΕ Παραρτήματος Λαμίας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, και θα ακολουθήσει μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο «Ω, Ελλάδα μας γλυκιά!», σε κείμενο του Ηλία Σχοινή.

-- Την Κυριακή 10 Μάρτη το Παράρτημα Ιλίου της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ και οι Οργανώσεις Ιλίου του ΚΚΕ και της ΚΝΕ καλούν στις 11 π.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δημαρχείου Ιλίου. Η εκδήλωση περιλαμβάνει ομιλία στελέχους του ΚΚΕ, οπτικοακουστικό υλικό, απαγγελίες ποιημάτων και μουσικό αφιέρωμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ