Τρίτη 16 Απρίλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΕΡΡΕΣ
Μαζεύονται το ... απογευματάκι οι εργατοπατέρες

Στις 6.30 το απόγευμα η «απεργιακή συγκέντρωση»
Στις 6.30 το απόγευμα η «απεργιακή συγκέντρωση»
Τον κατήφορο χωρίς σταματημό της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Σερρών που αύριο, Τετάρτη, μέρα πανελλαδικής απεργίας, καλεί ουσιαστικά σε απεργοσπασία, αποφασίζοντας συγκέντρωση για τις 6.30 το απόγευμα, καταγγέλλουν σωματεία της περιοχής. Καλούν τους εργαζόμενους να την απομονώσουν και να απαντήσουν με τη συμμετοχή τους στην απεργιακή συγκέντρωση που οργανώνουν τα σωματεία, στις 10.30 π.μ., στην πλατεία Ελευθερίας.

Τα Σωματεία Εργαζομένων Επεξεργασίας Απορριμμάτων, Εργατών Επεξεργασίας Μετάλλου, Συνταξιούχων ΙΚΑ και ο Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Ν. Σερρών σημειώνουν σε ανακοίνωσή τους: «Ντράπηκε και η ντροπή. Η κατρακύλα τους δεν έχει πάτο. Από την υπονόμευση των αγώνων περνάνε στην ανοιχτή απεργοσπασία.

Αφού στήριξαν την απόφαση της πλειοψηφίας στη ΓΣΕΕ να μην πάρει απόφαση για απεργία στις 28 Φλεβάρη, ενάντια στη θέληση των εργαζομένων, έρχονται τώρα να υπονομεύσουν και την ίδια τους την απόφαση για τις 17 Απρίλη. Δεν το κρύβουν πλέον. Είναι απέναντι από τους εργαζόμενους που τους θέλουν υποταγμένους στους καπιταλιστές. Ο εργοδοτικός συνδικαλισμός εν δράσει.

Καλούμε τους εργαζόμενους να τους γυρίσουν την πλάτη. Εχουν συνταχθεί με το κεφάλαιο ενάντια στους εργάτες και πλέον δεν το κρύβουν.

Καλούμε κάθε τίμιο συνδικαλιστή να πάρει θέση απέναντί τους και να τους καταδικάσει. Καμία στήριξη στα ναυάγια της ταξικής συνεργασίας και υποταγής».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ