Παρασκευή 7 Ιούνη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Πανελλαδική στάση εργασίας των εργαζομένων στις ΔΟΥ

Eurokinissi

Πανελλαδική στάση εργασίας πραγματοποίησαν χτες οι εργαζόμενοι στις ΔΟΥ, αντιδρώντας στη μεταφορά αρμοδιοτήτων της ΔΟΥ Χαλκίδας στις υπηρεσίες της Αττικής, η οποία υπακούει στη γενικότερη κατεύθυνση συγκεντροποίησης των υπηρεσιών, γεγονός που θα δημιουργήσει επιπλέον προβλήματα στην εξυπηρέτηση των πολιτών και στους ίδιους τους εργαζόμενους των ΔΟΥ.

Στην Αθήνα, συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Οικονομικών στην Καραγιώργη Σερβίας, ενώ αντιπροσωπεία τους συναντήθηκε με εκπρόσωπο της ΑΑΔΕ, ο οποίος το μόνο που είπε είναι ότι θα μεταφερθούν οι οργανικές θέσεις και οι αρμοδιότητες στην Αττική, αλλά οι εργαζόμενοι θα παραμείνουν στη Χαλκίδα. Οπως σημειώνουν οι εργαζόμενοι, αυτή η επιλογή δημιουργεί προβλήματα αντί να λύνει, ενώ θα βρίσκονται συνεχώς «στον αέρα», αφού οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να κληθούν να μετακινηθούν στην Αθήνα.

Στο πλευρό των εργαζομένων βρέθηκαν ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και βουλευτής Εύβοιας του ΚΚΕ, ο Χρήστος Κατσώτης και η Βιβή Δάγκα, μέλη της ΚΕ και βουλευτές του ΚΚΕ. Ανάλογες κινητοποιήσεις έγιναν σε πολλές πόλεις της χώρας, όπως σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηγουμενίτσα, Λευκάδα και αλλού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ