Τετάρτη 26 Ιούνη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ
Το ΚΚΕ σταθερά στο πλευρό των αθλητικών σωματείων

Στη βράβευση των τμημάτων του Αθλητικού Συλλόγου «Λοκρός Αταλάντης» συμμετείχε χτες ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

RIZOSPASTIS

Την Τελετή Λήξης των τμημάτων του Αθλητικού Συλλόγου «Λοκρός Αταλάντης» παρακολούθησε χτες βράδυ ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας, ο οποίος συμμετείχε και στη βράβευση των Τμημάτων, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αταλάντης.

Τον ΓΓ της ΚΕ συνόδευαν ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, ο Θοδωρής Λιάππης, επικεφαλής του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της ΚΕ, η Γραμματέας της ΤΟ Φθιώτιδας, Ανδριάνα Μπαφούτσου και ο Θωμάς Καρατραντός, δημοτικός σύμβουλος Λοκρών με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Την αντιπροσωπεία του Κόμματος υποδέχτηκαν με θέρμη γονείς και συγγενείς των μικρών αθλητών που βρίσκονταν στον χώρο, καθώς και ο επίτιμος πρόεδρος του αθλητικού συλλόγου Γιώργος Μάτος. Ο Δ. Κουτσούμπας κλήθηκε απ' τον Γιώργο Μάτο να πει δυο κουβέντες, κι αφού πρώτα έδωσε συγχαρητήρια στα παιδιά, σημείωσε πως «προσφέρατε ένα θαυμάσιο θέαμα, που δείχνει τη σπουδαία δουλειά που κάνουν οι προπονητές σας, που κάνει το Διοικητικό Συμβούλιο του αθλητικού συλλόγου, που κάνουν και οι γονείς σας που μάχονται για να μεγαλώσετε σωστά σε μία κοινωνία, με τον αθλητισμό να είναι παρών σε όλες τις πτυχές της ζωής σας. Διότι ο αθλητισμός δίνει δύναμη, δίνει υγεία, προσφέρει δύναμη και υγεία και στην ψυχή και στο μυαλό και στο σώμα, και βέβαια όλη αυτή η συλλογική προσπάθεια που γίνεται φέρνει αποτελέσματα, γιατί το "εγώ" πάει στο "εμείς" και το "εμείς" γίνεται απόδοση ατομική του κάθε αθλητή να προσφέρει στην κοινωνία, στο σπίτι του, να έχει επιτυχίες στις σπουδές του. Σωστά έθεσε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Δίνουμε και από αυτό εδώ το σημείο σήμερα υπόσχεση ότι θα παλέψουμε και μέσα στη Βουλή και έξω από αυτή, για να ικανοποιηθούν όλα τα αιτήματα τα οποία είναι δίκαια, για να μπορεί να κάνει το έργο που κάνει αυτός εδώ ο σύλλογος που συσπειρώνει εκατοντάδες παιδιά. Γιατί μόνο έτσι θα δείξουμε τον δρόμο προς την πρόοδο, προς τα εμπρός, γιατί πάντα πρέπει να προχωράμε μπροστά και βέβαια για αυτό χρειάζεται και γενναία χρηματοδότηση και μέτρα, πάρα πολλά πράγματα και σε αυτό πρέπει να συμβάλλουν και η δημοτική αρχή και η περιφερειακή αρχή και η πολιτεία, οι κυβερνήσεις και φυσικά εμείς με την προσπάθεια που κάνουμε σε όλους τους τομείς. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για το σημερινό θέαμα, ήταν πραγματικά θαυμάσια δουλειά, τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Καλή συνέχεια, καλή δύναμη, καλή υγεία σε όλους και όλες».


RIZOSPASTIS

Αμέσως μετά απένειμε τα μετάλλια και διπλώματα στους μικρούς αθλητές, ενώ στον ίδιο προσφέρθηκε το έμβλημα του Συλλόγου.


RIZOSPASTIS

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Εκδηλώσεις και συζητήσεις για τον Αθλητισμό(2022-02-26 00:00:00.0)
Σε πολιτιστικές εκδηλώσεις στη Φθιώτιδα(2013-08-10 00:00:00.0)
Ο Γιουσέιν Μπολτ και η κρίση(2009-09-12 00:00:00.0)
«Αξεπέραστα προβλήματα»(2006-01-19 00:00:00.0)
Τις αξίες της ισχυρής πλουτοκρατίας εκφράζουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες(2000-10-12 00:00:00.0)
Η εμπορευματοποίηση του αθλητισμού(1997-08-17 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ