Τρίτη 9 Ιούλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Συγκροτήθηκε το νέο ΔΣ μετά την πρωτιά της «Αγωνιστικής Συσπείρωσης»

Με στόχο η πρωτιά της «Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών» να κατατεθεί στον αγώνα για μόρφωση, δουλειά, ζωή με δικαιώματα συγκροτήθηκε χτες το νέο ΔΣ της ΔΟΕ, που προέκυψε από την 93η Γενική Συνέλευση της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας.

Οι έδρες στο 11μελές ΔΣ διαμορφώνονται ως εξής: Τρεις έδρες για την «Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών» (συνδικαλιστές που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ) και από δύο για την ΔΑΚΕ, τη «Δημοκρατική Συνεργασία Εκπαιδευτικών», τις «Παρεμβάσεις - Κινήσεις - Συσπειρώσεις» και το «Αυτόνομο Δίκτυο Εκπαιδευτικών».

Μετά την εκλογή αντιπροσωπευτικού προεδρείου, από την «Αγωνιστική Συσπείρωση» εκλέχθηκε νέος πρόεδρος της ΔΟΕ ο Σπύρος Μαρίνης. Οργανωτικός γραμματέας αναλαμβάνει ο Αχιλλέας Ζορμπάς, ενώ υπεύθυνος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων ο Νίκος Βουρδουμπάς.

Η άνοδος σε ψήφους, ποσοστό, έδρες της ΑΣΕ δίνουν νέα «πνοή» στην Ομοσπονδία, δίνουν δύναμη για να πάρουν οι εκπαιδευτικοί την κατάσταση στα χέρια τους, για ακόμα πιο μαζικούς αγώνες για το σχολείο και τη ζωή που δικαιούμαστε! Από αύριο κιόλας η δύναμη αυτή θα κατατεθεί στον αγώνα, στη συσπείρωση και την ενότητα όλου του κλάδου!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ