Πέμπτη 11 Ιούλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σήμερα Πέμπτη

-- Στις 8.30 μ.μ. οι κλαδικές ΚΟΒ Λάρισας καλούν σε σύσκεψη με θέμα «Ο ελληνικός λαός, όλοι οι λαοί της Ευρώπης δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη ακόμα!», στο cafe «Μικρός Κόσμος». Θα μιλήσει η Μαρία Γαβαλά, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ και Γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας.

-- Στις 8 μ.μ., σύσκεψη - συζήτηση στη Νεάπολη Χαλκίδας, στο ουζερί «Ο Γιώργος» (πεζόδρομος Νεάπολης), με θέμα «Μετά το θετικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών συνεχίζουμε με νέα ορμή για την οργάνωση της εργατικής - λαϊκής πάλης, για να ανοίξει ο δρόμος της ανατροπής». Θα μιλήσει η Ζωή Χαχάμη, Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Εύβοιας και μέλος του Γραφείου Περιοχής Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας.

Αύριο Παρασκευή

-- Στις 9 μ.μ. η Τομεακή Επιτροπή Μαγνησίας καλεί σε λαϊκό γλέντι στην πλατεία Ρήγα Φεραίου (μπροστά από το ΚΑΠΗ Δήμου Βόλου - πρώην κέντρο «Θεόφιλος»). Θα μιλήσει ο Βασίλης Μεταξάς, βουλευτής Μαγνησίας του Κόμματος.

-- Οι ΚΟ Ελασσόνας καλούν σε λαϊκό γλέντι στο Πύθιο, στην ταβέρνα «Ο Θρόνος». Θα μιλήσει ο Σάκης Κατής, μέλος του Τομεακού Γραφείου Υπαίθρου Λάρισας.

Τη Δευτέρα 15 Ιούλη

-- Στις 8.30 μ.μ. οι ΚΟ ΛΑΡΚΟ, Λάρυμνας, Μαρτίνου και Μαλεσίνας καλούν σε σύσκεψη - συζήτηση στη Λάρυμνα, στο παλιό Δημοτικό Σχολείο, με θέμα «Ο αγώνας των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ και του λαού της περιοχής. Οι μετεκλογικές εξελίξεις. Η πρόταση του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Κώστας Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ