Τετάρτη 2 Οχτώβρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΡΙΖΑ
Για όλα φταίει η κυβερνητική «ανικανότητα»

Την κυβερνητική «ανικανότητα» ανέδειξε ως αιτία όλων των προβλημάτων που ζει ο λαός, από τη γύμνια της πολιτικής προστασίας, μέχρι την ακρίβεια και τα Ελληνοτουρκικά, χτες, κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, ο Ν. Παππάς ως επικεφαλής της.

Προσπερνώντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει προσυπογράψει τη στρατηγική προς όφελος του κεφαλαίου για ένα προς ένα τα ζητήματα που έθιξε, απ' την πολιτική προστασία και την απουσία κρίσιμων για τον λαό υποδομών και έργων, την ακρίβεια και τη στήριξη της στρατηγικής «απελευθέρωσης» της ΕΕ που την πυροδοτεί, έως τα διεθνή ζητήματα, με τον ΣΥΡΙΖΑ σημαιοφόρο διευθετήσεων στο πλαίσιο ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών, ο Ν. Παππάς έφτασε στα εσωκομματικά για να σπρώξει τα προβλήματα κάτω απ' το χαλί, μιλώντας για «ενότητα, συνεργασία, οργάνωση, σεβασμό και συντροφικότητα» σε ένα κόμμα προ των πυλών της διάσπασης.

Κάλεσε ακόμα τους βουλευτές να είναι προσεκτικοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λέγοντας ότι «η παρουσία μας πρέπει να υποβοηθά το κοινοβουλευτικό μας έργο. Ούτε να το υποκαθιστά, ούτε πολύ περισσότερο να το επισκιάζει», όπως και να υπερασπίζονται τα πεπραγμένα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που, όπως υποστήριξε, «αποτελεί για εμάς ιστορικό χρέος».

Στο μεταξύ, χτες, την υποψηφιότητά του για την προεδρία του κόμματος ανακοίνωσε ο ευρωβουλευτής Ν. Φαραντούρης, ενώ σήμερα ή αύριο αναμένεται η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Στ. Κασσελάκη. Το Σαββατοκύριακο συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή για τα διαδικαστικά του συνεδρίου και των εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου. Αναμένεται να επανακατατεθεί η τροπολογία ώστε η εκλογή της να αποσυνδεθεί απ' τη διαδικασία εκλογής προέδρου και να μετατεθεί αργότερα χρονικά, πρόταση με την οποία διαφωνεί έντονα η πλευρά Κασσελάκη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ