Παρασκευή 18 Οχτώβρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΥΓΕΙΑ
«ΠΟΛΛΑ ΒΑΡΥΣ» ΚΑΙ... ΤΙΠΟΤΑΣ
«Τσιμουδιά» από τον υπουργό για τα δίκαια αιτήματα

Οι διαδηλωτές μεταφέρουν στον πολλά ...βαρύ υπουργό τα δίκαια αιτήματά τους
Οι διαδηλωτές μεταφέρουν στον πολλά ...βαρύ υπουργό τα δίκαια αιτήματά τους
Το υπουργείο κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης επισκέφτηκε και ο «πολλά βαρύς» και τίποτας υπουργός εμπορίου της Υγείας, Αδωνις Γεωργιάδης. Εκεί λοιπόν για ακόμα μια φορά αλύχτησε παίζοντας σε επαναλαμβανόμενη λούπα το ότι οι συνδικαλιστές εκπρόσωποι χιλιάδων γιατρών είναι μια «μειοψηφία που δεν εκφράζει κανέναν», ενώ την ίδια στιγμή ρωτούσε συνεχώς «πόσα λεφτά θέλετε».

Ενώ, λοιπόν, συνεχώς οι συνδικαλιστές τού απαντούσαν «όσα έχει αποφασίσει το Συμβούλιο της Επικρατείας», ο ίδιος έκανε ότι δεν καταλαβαίνει και προφανώς δεν απαντούσε τίποτα. Βέβαια και να απαντούσε, αυτό που θα έλεγε θα ήταν «δεν το επιτρέπουν οι δημοσιονομικές αντοχές της χώρας» και ότι «υπάρχουν οροφές δαπανών». Αυτά που λένε δηλαδή όλα τα κόμματα του συστήματος όταν αφορά ανάγκες του λαού.

Οι απεργοί υγειονομικοί ανανέωσαν το ραντεβού τους στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 24 Οκτώβρη στις 6 μ.μ. στο υπουργείο Υγείας από τον Ενιαίο Σύλλογο Εργαζομένων ΨΝΑ και στην πανελλαδική πανεργατική απεργία στις 20 Νοέμβρη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ