Σάββατο 19 Οχτώβρη 2024 - Κυριακή 20 Οχτώβρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Σε Θεσσαλονίκη και Κρήτη για τον εργάσιμο χρόνο

Την Κυριακή 20 Οκτώβρη, στις 11.30 π.μ., οι Κλαδικές Οργανώσεις της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνουν εκδήλωση με τίτλο «Δουλεύουμε για να ζούμε, ή ζούμε για να δουλεύουμε; Με δυνατό ΚΚΕ παλεύουμε για τα σύγχρονα δικαιώματά μας», στο αμφιθέατρο «Ι. Μ. Παναγιωτόπουλος», στο Πολυτεχνείο του ΑΠΘ.

Θα μιλήσουν ο Κώστας Ιωσηφίδης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας και Γραμματέας της ΤΟ Βιομηχανίας του ΚΚΕ, και ο Στράτος Κουρτζανίδης, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας και Γραμματέας της ΤΟ Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών, Ερευνας και Χρηματοπιστωτικού του ΚΚΕ.

Εκδηλώσεις για τον εργάσιμο χρόνο, το νομοθετικό πλαίσιο κυβερνήσεων - ΕΕ και τις θέσεις του ΚΚΕ οργανώνει η ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ:

  • Στα Χανιά, τη Δευτέρα 21/10, στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο με ομιλητή τον Νίκο Μαυροκέφαλο, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνο του Τμήματος της ΚΕ για την Εργατική - Συνδικαλιστική Δουλειά.
  • Στο Ηράκλειο, την Τρίτη 22/10, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα «Ανδρόγεω» με ομιλητή τον Ανδρέα Κοκοσάλη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ