Τετάρτη 23 Οχτώβρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αλλες εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις τιμής και μνήμης πραγματοποιούν οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, Παραρτήματα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ και φορείς σε διάφορες πόλεις, για τα 80 χρόνια από την απελευθέρωσή τους. Συγκεκριμένα:

Αύριο Πέμπτη

Οι Οργανώσεις Τρικάλων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ καλούν στις 7.30 μ.μ. στο κτίριο Παπαστεριάδη (Στουρνάρα 14), όπου θα μιλήσει ο Σωτήρης Σωτηρόπουλος, Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Τρικάλων του Κόμματος.

Παρασκευή 25 Οκτώβρη

Οι ΚΟΒ Ελασσόνας καλούν στις 8 μ.μ. στην αίθουσα «Βασίλη Φαρμάκη», όπου θα μιλήσει ο Νίκος Βακράτσας, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας.

Κυριακή 27 Οκτώβρη

Η Τομεακή Οργάνωση Ημαθίας του ΚΚΕ και το Παράρτημα Νάουσας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ καλούν σε εκδήλωση για τα 80 χρόνια από την απελευθέρωση της Νάουσας από τον ΕΛΑΣ, στις 7 μ.μ. στον πολυχώρο «Βέτλανς». Θα μιλήσει ο Ευθύμης Δημάκης, μέλος της ΚΕ του Κόμματος.

  • Εκδηλώσεις για τα 80 χρόνια από την απελευθέρωση της Κατερίνης από τον ΕΛΑΣ διοργανώνουν η ΤΕ Πιερίας του ΚΚΕ και το Παράρτημα Κατερίνης της ΠΕΑΕΑ ΔΣΕ, το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Οκτώβρη στην πλατεία Ελευθερίας (σε περίπτωση βροχής στην αίθουσα «Εκάβη»).

Το Σάββατο 26/10 στις 6.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με ομιλία και καλλιτεχνικό πρόγραμμα, ενώ από το πρωί θα λειτουργεί έκθεση φωτογραφίας και τεκμηρίων.

Την Κυριακή 27/10 στις 11 π.μ. θα ξεκινήσει ιστορικός περίπατος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ