Πέμπτη 6 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ
Κάλεσμα για συμμετοχή στο σημερινό συλλαλητήριο

Προσυγκέντρωση της Επιτροπής στις 11 π.μ. στην πλατεία Κλαυθμώνος

Αγωνιστικό κάλεσμα προς τους αναπήρους, τους χρονίως πάσχοντες, τους γονείς και κηδεμόνες, να μετατρέψουν τη σημερινή κινητοποίηση που έχει εξαγγείλει η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (ΕΣΑΕΑ) σε δυναμικό συλλαλητήριο διεκδίκησης των δικαιωμάτων τους στη ζωή, στη μόρφωση, στη δουλιά, αλλά και για να καταδικάσουν την κυβερνητική πολιτική και τη συναινετική στάση της ΕΣΑΕΑ, απευθύνει η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ).

Η ΕΣΑΕΑ, προκειμένου να εκτονώσει τη συνεχώς διογκούμενη δυσαρέσκεια των αναπήρων, εξήγγειλε συγκέντρωση για σήμερα Πέμπτη 6 Ιούνη 2002 με περιορισμένο διεκδικητικό πλαίσιο (πρόσληψη προσωπικού στα ιδρύματα της Πρόνοιας και αύξηση των επιδομάτων, προκειμένου να φτάσουν στις 60.000 δραχμές) στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, ώρα 11.30 π.μ.

Η ΣΕΑΑΝ καλεί τους ανάπηρους να συσπειρωθούν γύρω από την Επιτροπή, προβάλλοντας αιτήματα που να απαντούν στις σύγχρονες ανάγκες τους, με την καθιέρωση ενιαίας δημόσιας καθολικής και υποχρεωτικής Κοινωνικής Ασφάλισης, με δημόσια, δωρεάν, υψηλής ποιότητας Υγεία και Πρόνοια και απαγόρευση της επιχειρηματικής δράσης σ' αυτούς τους τομείς.

Η προσυγκέντρωση της ΣΕΑΑΝ θα γίνει στις 11 π.μ. στην πλατεία Κλαυθμώνος. Θα ακολουθήσει πορεία στο υπουργείο Οικονομικών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ