Τρίτη 11 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
«ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ»
Υποψήφιος νομάρχης Βοιωτίας ο Λουκάς Λιάκος

Ο Λουκάς Λιάκος
Ο Λουκάς Λιάκος
Σε μαζική εκδήλωση στον κινηματογράφο «Φίλιππος» της Λιβαδειάς έγινε την Κυριακή στις 11 το πρωί η ανακήρυξη του υποψήφιου νομάρχη της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας» (ΝΑΣ) για το νομό Βοιωτίας, Λουκά Λιάκου.

Στο προεδρείο της συγκέντρωσης παρακάθησαν οι: Μάκης Ντουρντουρέκας, δικηγόρος, Γιώργος Λάππας, καρδιολόγος, Παν. Αρβανίτης, δημοτικός σύμβουλος Λιβαδειάς, και Γιάννα Καραμπάτσου από το ΔΗΚΚΙ.

Την παρουσίαση της πρότασης έκανε εκ μέρους της γραμματείας της ΝΑΣ η Βάσω Γκιόκα, παιδίατρος από τη Θήβα.

Ο υποψήφιος νομάρχης Λουκάς Λιάκος, στην ομιλία του αναφέρθηκε στις βασικές προγραμματικές διακηρύξεις της παράταξης, στη βάση των προβλημάτων του λαού της Βοιωτίας, ενώ επισήμανε ότι είναι ανοιχτή να συζητηθεί, να συμπληρωθεί με βάση τις προτάσεις και τις παρατηρήσεις των φορέων και όσων θα συμμετάσχουν σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια να αλλάξει ρότα και ο νομός Βοιωτίας.

Στη συνέχεια το λόγο πήραν ο Δημ. Ψαρράς εκπρόσωπος του ΔΗΚΚΙ, ο Αλέξανδρος Γιώτης εκ μέρους της Δημοκρατικής Περιφερειακής Ενωσης, εκπρόσωπος της ΚΝΕ, κ.ά.

Παρευρέθηκαν ακόμα ο Δ. Κουτσούμπας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, ο Λ. Γκούνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, ο Π. Μπακόλας, μέλος του ΓΠ Στερεάς του ΚΚΕ, αντιπροσωπείες της ΝΕ Βοιωτίας του ΚΚΕ και του ΝΣ της ΚΝΕ, αντιπροσωπείες του ΔΗΚΚΙ και της Δημ. Περιφ. Ενωσης, ο δήμαρχος Χαιρώνειας Ν. Παπαγγελής, ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Βοιωτίας Ταξ. Γαλανός, οι δημοτικοί σύμβουλοι Λιβαδειάς Π. Αρβανίτης, Α. Ρούσσαρης, Η. Γκριτζάπης, Γ. Ντουρντουρέκας (πρώην αντιδήμαρχος), Ε. Καντά (πρ. δημ. σύμβουλος), Γ. Ζυγούρης δημ. σύμβουλος Ορχομενού, Π. Στάθης (Θεσπιών), Μπ. Κατσούλας (Αλιάρτου), Σ. Παντίσκας (Διστόμου), Γ. Ανδρίτσος (Ακραιφνίου), και άλλοι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ