Πέμπτη 13 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΘΗΝΑΣ - ΠΕΙΡΑΙΑ
Απεργούν σήμερα οι γιατροί

Με μια ακόμα 24ωρη απεργία, σήμερα, συνεχίζουν οι γιατροί του ΙΚΑ τις κινητοποιήσεις τους, ενώ στον απεργιακό χορό μπαίνουν και οι νοσοκομειακοί γιατροί Αθήνας - Πειραιά.

Σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία των Γιατρών του ΙΚΑ (ΠΟΣΕΥΠΙΚΑ) καλεί τους αρμόδιους να σταματήσουν τη διαρκή και επαναλαμβανόμενη υποσχεσιολογία και τα αμέτρητα «θα» και να επιλύσουν άμεσα τα δίκαια και αδιαμφισβήτητα προβλήματα των γιατρών του ΙΚΑ και της παρεχόμενης περίθαλψης γενικότερα. Οι γιατροί διεκδικούν αναβάθμιση της παρεχόμενης περίθαλψης, τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων, τη χορήγηση επιδομάτων βιβλιοθήκης και εξομάλυνσης, ιατρικό βαθμολόγιο.

Οι απεργίες θα συνεχιστούν στις 18, 21, 25, 28 Ιούνη 2002. Στις 15.6.2002 θα συνέλθει η Ολομέλεια της Διοίκησης της ΠΟΣΕΥΠΙΚΑ για να εκτιμήσει στο μεταξύ την κατάσταση.

Απεργία της ΕΙΝΑΠ

Με 48ωρη απεργία σήμερα και αύριο ξεκινούν τις κινητοποιήσεις τους και οι νοσοκομειακοί γιατροί Αθήνας - Πειραιά, σύμφωνα με απόφαση της ΕΙΝΑΠ, η οποία έχει εξαγγείλει δυο ακόμα 48ωρες απεργίες μέσα στον Ιούνη (20-21/6, 27-28/6). Κατά τη διάρκεια των απεργιών τα επείγοντα περιστατικά θα αντιμετωπίζονται από προσωπικό ασφαλείας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ