Σάββατο 22 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Η «Συμπαράταξη» εξορμά

Συνεχίζονται οι εξορμήσεις της «Συμπαράταξης για την Αθήνα» και οι επαφές με εργαζομένους, ανθρώπους του μόχθου, της τέχνης και του πολιτισμού, της υγείας και της πρόνοιας. Οι συναντήσεις έχουν στόχο την ενίσχυση της προσπάθειας που γίνεται για τις δημοτικές εκλογές και για την ενίσχυση των ταξικών, αγωνιστικών δυνάμεων στον πρώτο Δήμο της χώρας.

Συγκεκριμένα, η «Συμπαράταξη», ο υποψήφιος δήμαρχος Σπ. Χαλβατζής και οι δημοτικοί σύμβουλοι Στ. Λάμπρου, Ζ. Βαλάση, Μ. Δανδουλάκης και Α. Ζορμπαλά προσκαλούν λογοτέχνες και καλλιτέχνες την ερχόμενη Τρίτη στις 9.00 μμ, στο Κέντρο Ελληνικής Παράδοσης (Μητροπόλεως 59, Μοναστηράκι). Σκοπός της συνάντησης είναι, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην πρόσκληση, «να κουβεντιάσουμε για την Αθήνα, για τις μάχες που δώσαμε και κερδίσαμε, αλλά και για τις προσπάθειες που δεν ολοκληρώσαμε, ν' ανταλλάξουμε ιδέες, προτάσεις και όνειρα για να διεκδικήσουμε ενωμένοι και δυναμικοί αυτήν την πολύπαθη πόλη, την ιστορική της μνήμη, την αισθητική και την ανθρωπιά της.

Την Τετάρτη, στις 12.00 μ, ο Σπ. Χαλβατζής θα περιοδεύσει στο Νοσοκομείο Πατησίων (πρ. «Παππάδων», Χαλκίδας 15-17), όπου θα συναντηθεί με εκπροσώπους της διεύθυνσης και των εργαζομένων.

Την Πέμπτη, στη 1.00 μμ, στο ξενοδοχείο «LA MIRAGE» (Μαρίκας Κοτοπούλη 3, πλατεία Ομονοίας), η «Συμπαράταξη» θα παρουσιάσει υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ