Σάββατο 22 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
Ο Φ. Αρχιμανδρίτης, υποψήφιος δήμαρχος

Ο Φάνης Αρχιμανδρίτης είναι ο υποψήφιος δήμαρχος Βριλησσίων, που θα στηρίξει στις επικείμενες εκλογές η «Αγωνιστική Δημοτική Κίνηση».

Η ανακήρυξη της υποψηφιότητας του Φ. Αρχιμανδρίτη έγινε μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας για τη μάχη που έρχεται, ενώ έντονη ήταν η θέληση όσων παραβρέθηκαν στο Στέκι Νεολαίας του Δήμου - όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση - να εκφραστούν, μέσα από το ψηφοδέλτιο της παράταξης, οι υγιείς δυνάμεις της περιοχής. Να βρεθούν, δηλαδή, στο ψηφοδέλτιο «αυτοί που ανταμώθηκαν με την Κίνηση μέσα στους αγώνες για τη Ναυτική Βάση, τη Σταυρού - Ελευσίνας, μέσα από τη δράση του φιλειρηνικού κινήματος, μέσα από τις γραμμές αυτών που παλεύουν για τα δικαιώματά τους, για μια άλλη Τοπική Αυτοδιοίκηση, που θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα των δημοτών και θα τολμά να αντιστέκεται στις επιλογές της κυβέρνησης. Μια Αυτοδιοίκηση, όχι φοροεισπράκτορα, που θα βάζει το δημότη στο προσκήνιο των εξελίξεων», όπως ειπώθηκε.

Στην εκδήλωση βρέθηκαν δημότες απ' όλα τα «χρώματα», που δήλωσαν έτοιμοι να συστρατευτούν με την Κίνηση. Παραβρέθηκαν, επίσης, αντιπροσωπείες του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ