Παρασκευή 19 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Το «τρομο-σίριαλ» συνεχίζεται...

Παπαγεωργίου Βασίλης

Ε, ΛΟΙΠΟΝ, να δείτε που στο τέλος θα αποδειχθεί περίτρανα ότι πίσω από την όλη υπόθεση της «17 Νοέμβρη» κρύβεται μια ελληνική υπηρεσία και μάλιστα καθόλου μυστική: Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ)!

Και το λέμε αυτό, γιατί, καλύτερος τρόπος προβολής των νησιών της άγονης γραμμής, και μάλιστα σε διεθνές επίπεδο, δε θα μπορούσε να υπάρξει. Πρώτα η Γαύδος, μετά οι Λειψοί. Λογικά, η ...επόμενη σύλληψη θα γίνει στην Τήλο ή στους Φούρνους, χωρίς αμφιβολία...

Αν, μάλιστα, συνεχίσουμε έτσι, δικαίως τα φερόμενα ως στελέχη της «17 Νοέμβρη» θα προκαλέσουν το φθόνο του μέσου Ελληνα. Δεν είναι και τόσο εύκολο για τον καθένα, όπως καταλαβαίνετε, να χτίζει σπίτι σε νησιά - ησυχαστήρια.

Ασε τα υπόλοιπα σπίτια στον Βαρνάβα, στην Κερατέα, στην Ευρυτανία, κλπ., κλπ...

Επίσης, αναδεικνύεται η μοναδική δυνατότητα αυτών των ανθρώπων να ξεφεύγουν από τις διωκτικές αρχές. Οχι, καθόλου δεν αναφερόμαστε στην ΕΛ.ΑΣ και την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. Για την ...Εφορία και την Πολεοδομία μιλάμε, οι οποίες, όταν αποφασίσεις να χτίσεις ένα σπίτι, σε βρίσκουν όπου κι αν κρυφτείς.

Και ξέρετε, αυτοί, όταν σε βρουν, πρώτα ...πυροβολούν (με πρόστιμα και κάθε λογής πανωπροίκια) και μετά ρωτάνε ποιος είσαι και τι κάνεις εκεί. Από την πρακτική εξαιρούνται, βέβαια, τα κυβερνητικά στελέχη και οι μεγαλοσχήμονες.

ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ προσανατολίζονται (και δικαίως) οι συμβασιούχοι του Δημοσίου, αφού η ...ερμηνεία που δίνει στις ισχύουσες διατάξεις η κυβέρνηση, τους στερεί το δικαίωμα στη δουλιά. Βλέπετε, όλως τυχαίως, οι ερμηνείες των νόμων ουδέποτε είναι υπέρ των εργαζομένων.

Αναμένεται, φυσικά, η δέουσα επιχείρηση συκοφάντησής τους από την ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών και έχουμε, ήδη, τα πρώτα δείγματα. Βλέπετε, οι συμβασιούχοι είναι «καλοί», όταν καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες του Δημοσίου και, ταυτόχρονα, όταν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ψηφοθηρούν σε βάρος τους.


Παπαγεωργίου Βασίλης

Γίνονται «κακοί», όμως, όταν διεκδικούν τα αυτονόητα και μάλιστα όταν τα διεκδικούν, όχι παρακαλώντας έξω από βουλευτικά γραφεία, αλλά διαδηλώνοντας έξω από υπουργεία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ