Τετάρτη 31 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

Η ΓΡΑΜΜΗ ΤΩΝ «ΚΑΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ»: «Ταράζονται οι "καθώς πρέπει" της μικρής οθόνης όταν ακούν να γίνεται λόγος για τον ηγετικό πυρήνα της τρομοκρατικής οργάνωσης και το ενδεχόμενο να είχε διασυνδέσεις και ιδιαίτερη πληροφόρηση με κάποια "κέντρα" εντός ή εκτός Ελλάδας. Μια είναι η "γραμμή" για τους correct (σ.σ. τους "καθώς πρέπει"). Ολα τα στοιχεία που έχουν βγει στη δημοσιότητα έχουν αξία γεγονότων αδιαμφισβήτητων, η "17Ν" δεν είναι τελικώς παρά οργάνωση κοινών κακοποιών και τίποτα παραπάνω, οτιδήποτε έξω από αυτό είναι ανόητη "συνωμοσιολογία", η εξάρθρωση της "17Ν" θα λήξει με τη σύλληψη όλων των μελών της οργάνωσης... Οι αφελείς(;) αυτοί κομφερανσιέ της τηλεόρασης δε σκέπτονται ότι αν δεν ξεκαθαριστεί πώς ακριβώς και στη βάση ποιων πληροφοριών κινούσε την οργάνωση ο ηγετικός πυρήνας, πραγματική "εξάρθρωση" δε θα συμβεί» (Κ. Ι. Αγγελόπουλος - «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»).

«ΑΠΟ ΜΕΣΑ»... «Σε προκήρυξή της (σ.σ. η 17Ν) μίλαγε για διαλυτικά και αποσυνθετικά φαινόμενα στο Στράτευμα, με τρόπο που έμοιαζε κραυγή αγωνίας... Ο συντάκτης της προκηρύξεως εκφραζόταν ωσάν να ζούσε από μέσα την κατάσταση. Οι αναφορές στα εθνικά θέματα εγίνοντο κατά τρόπον που μαρτυρούσαν στρατιωτικό αξιωματούχο, που θύμιζε το γράψιμό του προδομένο αξιωματικό της εθνικοφρόνου εποχής» (Γ. Ζερβός - «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ»).

ΑΛΗΘΕΙΑ «ΕΞΩΘΕΝ»... «Γιατί τώρα; Γιατί ύστερα από τόσα χρόνια με τόσα θύματα; Αδυναμία των διωκτικών μηχανισμών; Αλλά δύο τέως υπουργοί έχουν δηλώσει δημοσία ότι παλαιότερα είχαν εμποδιστεί να προχωρήσουν σε βάθος την έρευνα; Ποιοι έπρεπε λοιπόν να μην αποκαλυφθούν; Ποιοι είχαν κατά τα φαινόμενα διαβρώσει την εγκληματική οργάνωση; Ποιοι την "καθοδηγούσαν" αυτά τα χρόνια; Θα μάθουμε ποτέ την αλήθεια; `Η θα περιμένουμε 30 χρόνια, έως ότου ανοίξουν τα αρχεία των ξένων μυστικών υπηρεσιών;...» (Ευτύχης Μπιτσάκης - «ΝΕΑ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ