Σάββατο 3 Αυγούστου 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ερώτηση του ΚΚΕ στη Βουλή

Ερωτώνται εφτά υπουργοί, ποια μέτρα πρόκειται να πάρουν και πότε, για να αλλάξει η κατάσταση στον Κέχρο

Τα σοβαρότατα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Κοινότητας Κέχρου Ροδόπης επισημαίνουν, σε Ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή, οι βουλευτές του ΚΚΕ Αγγελος Τζέκης και Γιώργος Χουρμουζιάδης.

Οι δύο βουλευτές αναφέρουν αναλυτικά τα προβλήματα αυτά. Δηλαδή, της απασχόλησης (καπνοκαλλιέργεια, κτηνοτροφία κλπ.), του οδικού δικτύου που είναι σε πρωτόγονη κατάσταση με τους επικίνδυνους χωματόδρομους, των απαράδεκτων δικτύων ύδρευσης, των προβλημάτων στην άρδευση, της έλλειψης στοιχειωδών αποχετευτικών δικτύων κλπ. Υπογραμμίζουν, ακόμη, ότι ένας μόνον αγροτικός γιατρός καλείται να καλύψει τις ανάγκες 3.500 ανθρώπων σε 12 οικισμούς και, μάλιστα, με το συγκεκριμένο οδικό δίκτυο, ενώ το πλησιέστερο Γυμνάσιο - Λύκειο βρίσκεται σε απόσταση 45 χιλιομέτρων. Σημειώνουν, επίσης, και το πρόβλημα της τηλεοπτικής κάλυψης της περιοχής.

Οι βουλευτές του ΚΚΕ ρωτούν τους συναρμόδιους υπουργούς Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, Γεωργίας, ΥΠΕΧΩΔΕ, Υγείας και Πρόνοιας, Τύπου και ΜΜΕ, Εθνικής Παιδείας και Μακεδονίας - Θράκης: Ποια μέτρα πρόκειται να πάρει η κυβέρνηση και πότε, ώστε να αντιμετωπιστούν τα παραπάνω προβλήματα και να αντιστραφεί οριστικά αυτή η απαράδεκτη πραγματικότητα;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ