Παρασκευή 9 Αυγούστου 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΤΟ «ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ»: «... Από την ημέρα που έσκασε η βόμβα του Ξηρού έως σήμερα, αφιερώνω τουλάχιστον 6 ώρες την ημέρα στο μάθημα της τρομοκρατίας. Εχω παρακολουθήσει όλα τα μαθήματα των καθηγητών Τράγκα, Κακαουνάκη, Παπαθεμελή. Εμαθα απ' έξω όλη την ύλη που δίδαξαν στα παράθυρα παντογνώστες λέκτορες, από Δημαρά έως Στεφανίδου. Είμαι έτοιμος! Κόβω από τουλάχιστον 10 εφημερίδες ημερησίως τη θεματολογία που αφορά την τρομοκρατία. Κρατώ τα ένθετα.

Βαδίζω και παραμιλώ. Οχι μόνο εγώ. Πολλοί. Στις παραλίες πλέον δεν παίζουμε ρακέτες. Περάσαμε στις ρουκέτες σαν τους αδελφούς Ξηρούς...» (Αγγ. Πυριόχος - ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου).

ΤΑ «ΣΤΡΑΒΑ»: «Μόλις είχε τελειώσει το ποδοσφαιρικό Μουντιάλ, όταν ξεκίνησε η ιστορία της εξάρθρωσης της "17 Νοέμβρη". Η υπόθεση πήρε πολύ γρήγορα "φωτιά", οι επιτυχίες των διωκτικών Αρχών διαδέχονταν η μία την άλλη, η κυβέρνηση πήρε μια βαθιά ανάσα και τα τηλεοπτικά κανάλια άνοιξαν διάπλατα όλα τα "παράθυρά" τους, προσφέροντας πλούσιο θέαμα και ακρόαμα, στη θέση των πληκτικών προγραμμάτων που είχαν έτοιμα στα συρτάρια τους...

... Σε μια υπόθεση, όμως, όπως αυτή της "17 Νοέμβρη" το αργό "ροκάνισμα" του χρόνου έχει τους κινδύνους του για μια κυβέρνηση. Δεν είναι δυνατόν όλα να εξελίσσονται οπωσδήποτε στα μέτρα της, ευθύγραμμα. Ετσι φθάσαμε σήμερα σε μια φάση, στην οποία κάποια πράγματα έχουν "στραβώσει", 42 μέρες μετά την πρώτη σύλληψη ενός μέλους της "17Ν"» (Κ. Ι. Αγγελόπουλος - Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

ΤΟ ΑΠΑΝ...: «Το πρώτο πράγμα που μπαίνει στο σπίτι (σ.σ. μου) κάθε πρωί είναι η AGB. Εφτά παρά δέκα έρχονται τα νούμερα...». (Συνέντευξη του τηλεπαρουσιαστή Ν. Ευαγγελάτου στο «ΝΙΤΡΟ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ