Παρασκευή 9 Αυγούστου 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΔ
Θυμήθηκαν τα προβλήματα του πολίτη...

Ξαφνικά, στη ΝΔ, θυμήθηκαν τα προβλήματα του λαού... Αφού, όλη αυτή τη χρονική περίοδο οι βουλευτές και τα στελέχη της ΝΔ αναλώθηκαν με δηλώσεις τους, στο θέμα της «καταπολέμησης της τρομοκρατίας», χτες πραγματοποίησαν σύσκεψη, στην οποία, εκτός από το θέμα της τρομοκρατίας και της κλοπής των όπλων στην Κω, ασχολήθηκαν, όπως ανακοίνωσαν, και με «θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα του πολίτη».

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, συμμετείχαν ο Γ. Σουφλιάς, ο Δ. Σιούφας, ο Πρ. Παυλόπουλος και ο Σπ. Σπηλιωτόπουλος.

Ετσι, ενώ όλη αυτή την περίοδο, τα περισσότερα από τα κορυφαία στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης συντηρούσαν τις συζητήσεις, αλλά και τα σενάρια γύρω από την τρομοκρατία και πυροδοτούσαν με «αποκαλύψεις» το «χορό» της τρομο-λαγνείας, ήρθε η συγκεκριμένη σύσκεψη για να ασχοληθεί με τα λαϊκά προβλήματα... Μάλιστα, στις δηλώσεις που ακολούθησαν μετά το τέλος της σύσκεψης, ο Δ. Σιούφας, με στόμφο, δήλωσε: «Το μέγα θέμα της καταπολέμησης της τρομοκρατίας δεν μπορεί να σκιάζει τα άλλα προβλήματα της κοινωνίας και της οδυνηρής καθημερινότητας του πολίτη. Η ανεργία τσακίζει κόκαλα και ιδιαίτερα η ανεργία των νέων και των γυναικών. Η ακρίβεια έχει πάρει μορφή θεομηνίας. Ο αγροτικός τομέας βρίσκεται σε βαθιά και εντεινόμενη κρίση. Η Παιδεία παρακμάζει. Και γι' αυτά αγωνιά ο πολίτης. Και σ' αυτά απέτυχε η κυβέρνηση παταγωδώς».

Στην ουσία, ο Δ. Σιούφας συντήρησε τη διαμάχη του δικομματισμού, μην μπορώντας να διαφωνήσει στην ουσία με την πολιτική της κυβέρνησης, αφού το κόμμα του και συνένοχο είναι και συνεργεί στην «επιτυχία» αυτής της πολιτικής. Ο ίδιος αρκέστηκε να υποστηρίξει: «Εχουμε τις προτάσεις και εντείνουμε διαρκώς τις προσπάθειές μας, ώστε να δοθούν οι επιβεβλημένες και οι αναγκαίες λύσεις σ' αυτά τα προβλήματα της κοινωνίας και του πολίτη»...

Από την πλευρά του, ο Π. Παυλόπουλος αναφέρθηκε στο θέμα της τρομοκρατίας, υποστηρίζοντας ότι «αντίθετα με τη Νέα Δημοκρατία, που στάθηκε και στέκεται με ιδιαίτερη υπευθυνότητα στο μείζον εθνικό θέμα της πάταξης της τρομοκρατίας, η κυβέρνηση άρχισε πλέον να δείχνει επικίνδυνα δείγματα αμηχανίας και προσπάθειας αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης». Παράλληλα, στο ίδιο μήκος κύματος, πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση πρέπει να «αντιληφθεί ότι ο αγώνας για την πάταξη της τρομοκρατίας δεν μπορεί να καταστεί αντικείμενο επικοινωνιακών μεθοδεύσεων και εσωκομματικών τριβών του ΠΑΣΟΚ για τη διαδοχή του κ. Σημίτη».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Επαναβεβαιώνεται η ενίσχυση της κατοχής (2010-05-13 00:00:00.0)
Επιλεκτικές ευαισθησίες (2006-07-06 00:00:00.0)
Ερχονται νέες πιο τολμηρές ανατροπές στο ωράριο (2005-11-08 00:00:00.0)
Τα... ανταγωνιστικά (2005-03-18 00:00:00.0)
Η ακρίβεια οργιάζει κι αυτοί... συσκέπτονται! (2004-05-04 00:00:00.0)
Προσπαθούν να πατάξουν τον «εχθρό λαό» (2001-10-20 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ