Παρασκευή 9 Αυγούστου 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΓΡΟΤΕΣ - ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ των αντιλαϊκών πολιτικών

Με συγκεντρώσεις και συλλαλητήρια θα υποδεχτούν τον πρωθυπουργό στη Θεσσαλονίκη εργαζόμενοι, αγρότες, νεολαίοι, καταγγέλλοντας - με την ευκαιρία της Διεθνούς Εκθεσης (ΔΕΘ) - την πολιτική κυβέρνησης - ΕΕ και τις όλο και πιο δυσβάστακτες επιπτώσεις της για το λαό.

Με χτεσινή τους απόφαση οι διοικήσεις των Ενωτικών Ομοσπονδιών Αγροτικών Συλλόγων Νομών Λάρισας και Καρδίτσας και της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Τρικάλων «Η Ανοιξη», αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν τον επόμενο μήνα μεγάλο αγροτικό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη όπως επίσης νομαρχιακά και επαρχιακά συλλαλητήρια το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτέμβρη. Στο επίκεντρο των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι αγρότες είναι η πολιτική του εντεινόμενου ξεκληρίσματος της φτωχής και μεσαίας αγροτιάς, καθώς και οι συνέπειες από την ΚΑΠ, που αναμένεται να ενταθούν ακόμα περισσότερο τα επόμενα χρόνια, εξαιτίας της λεγόμενης «ενδιάμεσης αναθεώρησης».

Αγωνιστικά, και με στόχο να αναδειχτούν στην επιφάνεια τα προβλήματα του λαού, θα υποδεχτούν το κυβερνητικό επιτελείο και οι δυνάμεις που συμμετέχουν στη «Δράση: Θεσσαλονίκη 2003».


ΣΕΛ.  11

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ