Τετάρτη 9 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
ΝΑΣ - «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ»
Μεγάλη συγκέντρωση στις Σέρρες

Την πρόθεσή τους να κάνουν το βήμα απεγκλωβισμού από τους συνδυασμούς των υποψηφίων του δικομματισμού, επιβεβαίωσαν εκατοντάδες πολίτες των Σερρών και με τη μαζική συμμετοχή τους στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση των αγωνιστικών ψηφοδελτίων της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας» και της «Δημοτικής Αγωνιστικής Κίνησης», έστειλαν μήνυμα ενίσχυσης του πόλου λαϊκής συσπείρωσης και αντίστασης. Στη συγκέντρωση που έγινε το βράδυ της Δευτέρας, στην πλατεία Ελευθερίας, μίλησαν ο Σταύρος Παναγιώτου υποψήφιος νομάρχης Σερρών και ο Γιώργος Σιδέρης υποψήφιος δήμαρχος Σερρών.

Ηταν πραγματικά μια συγκέντρωση ελπιδοφόρα και γέμισε αισιοδοξία όσους ενεργά συμμετέχουν στην προσπάθεια των δύο συνδυασμών, ώστε με περισσότερη αποφασιστικότητα τις επόμενες μέρες να δώσουν και τη μάχη του ψηφοδελτίου.

Στις ομιλίες τους οι δύο υποψήφιοι κάλεσαν τους πολίτες να σκεφτούν ποιος ευθύνεται για τα προβλήματα που βιώνουν καθημερινά και να επιλέξουν το δρόμο της αντίστασης στην πολιτική που τα δημιουργεί, αλλά και σε όσους την υπηρετούν. Πως πρέπει να γνωρίζουν ότι αυτοί που σήμερα δαπανούν τεράστια ποσά για την προεκλογική τους καμπάνια, αύριο θα είναι δεσμευμένοι σε όσους τους στήριξαν οικονομικά, δηλαδή στα μεγάλα συμφέροντα και τους μηχανισμούς τους.

Και να στηρίξουν τους υποψηφίους της ΝΑΣ και τη ΔΑΚ, τους ανθρώπους που όπως πριν και σήμερα, έτσι και αύριο θα βρεθούν δίπλα στους αγώνες των εργαζομένων, της αγροτιάς, των μικρομεσαίων, της νεολαίας, συμπαραστάτες στις διεκδικήσεις τους. Γιατί αυτοί υποτάσσουν τη δράση τους στην υπεράσπιση των συμφερόντων του λαού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ