Τετάρτη 9 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΕΣΑΘΕΑ
Ψήφος - απάντηση στην αντιλαϊκή πολιτική

Να μετατρέψουν σε συνειδητή μάχη τη δυσαρέσκεια και οργή που γεννά η αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική, ενόψει των εκλογών, κάλεσε τους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης, χαιρετίζοντας τη γενική συνέλευση των αγωνιστών της ΠΕΣΑΘΕΑ (ανάπηροι της ΕΑ), ο Κώστας Βουλγαρόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Ζήτησε να καταψηφίσουν όλους αυτούς που τους κοροϊδεύουν και τους κλέβουν την ψήφο, για να την αξιοποιήσουν συνεχίζοντας την ίδια αντιλαϊκή πολιτική.

Γι' αυτό πρέπει να τους καταδικάσουν ψηφίζοντας μαζικά τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια που στηρίζει το ΚΚΕ, σε αρκετές περιπτώσεις από κοινού με το ΔΗΚΚΙ, την Κομμουνιστική Ανανέωση και άλλες ριζοσπαστικές δυνάμεις. Ετσι θα δυναμώσει ο λαϊκός αγώνας που μόνο μ' αυτόν μπορεί να διεκδικήσει λύσεις στα προβλήματα τα λαϊκά και των αντιστασιακών, υπογράμμισε ο Κ. Βουλγαρόπουλος.

Προηγουμένως το στέλεχος του ΚΚΕ αφού κατάγγειλε την αντιλαϊκή πολιτική του δικομματισμού και των βαστάζων του, επισήμανε ότι η κυβέρνηση, μια ακόμα φορά, δεμένη στο άρμα των ΑμερικανοΝΑΤΟικών, σύρεται στον ακήρυχτο πόλεμο του Μπους κατά του Ιράκ, τονίζοντας ότι ο λαός πρέπει να φράξει το δρόμο του πολέμου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ