Τετάρτη 9 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
Συγκεντρώσεις παντού

Κόντρα σε όλους αυτούς που επιβουλεύονται τις ψήφους του εργατόκοσμου και του λαού της Ελευσίνας για να εφαρμόσουν την επομένη των εκλογών την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, η «Προοδευτική Αγωνιστική Κίνηση Ελευσίνας» κάλεσε στη χτεσινή κεντρική προεκλογική συγκέντρωσή της να δοθεί - στις 13 του Οκτώβρη - αγωνιστική απάντηση, υπερψηφίζοντας τον υποψήφιο δήμαρχο Δήμο Κουμπούρη.

  • Ιδιαίτερα μαζική και αγωνιστική ήταν η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της «Συμπαράταξης για τα Ανω Λιόσια» που έγινε χτες το βράδυ στην κεντρική πλατεία της πόλης.
  • Δυναμική και αγωνιστική ήταν και η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του «Δημοκρατικού Συναγερμού Ζεφυρίου» που έγινε χτες βράδυ με κεντρικό ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Τριαντάφυλλο Βαδεβούλη.
  • Κάλεσμα προς όλους τους δημότες να ενισχύσουν την Κυριακή με την ψήφο τους τη «Συνεργασία Αλλαγής» Αγίων Αναργύρων, απηύθυνε ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Μούρτης στη συγκέντρωση που πραγματοποίησε χτες η παράταξη στην υποβαθμισμένη περιοχή των Μυκονιάτικων.
  • «Θέλουμε δημοτική αρχή με το λαό για το λαό», υπογράμμισε στο Ρέντη ο υποψήφιος δήμαρχος Παναγιώτης Γιαννακόπουλος μιλώντας στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της «Προοδευτικής Αγωνιστικής Συνεργασίας» που πραγματοποιήθηκε χτες στην πόλη.
  • Ελπιδοφόρα μηνύματα για μια διαφορετική πορεία του δήμου, έστειλαν προχτές το βράδυ δεκάδες κάτοικοι του Αγίου Φανουρίου στο Ιλιον, στη συγκέντρωση που πραγματοποίησε η «Συνεργασία Αλλαγής», στην κεντρική πλατεία Αγίου Φανουρίου. Πρόκειται για το συνδυασμό που προήλθε από τη συνεργασία των παρατάξεων: «Δημοκρατική Ενότητα», «Δημοτική Ενότητα» και «Δημοτική Παρέμβαση».
  • Κάλεσμα ενίσχυσης της «Δημοκρατικής Συνεργασίας Ν. Φιλαδέλφειας» απηύθυνε χτες το βράδυ από την πλατεία Ν. Φιλαδέλφειας προς όλους τους δημότες ο υποψήφιος δήμαρχος Μάκης Γεωργούτης. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν επίσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Βεργής Βαλασάς, Νίκος Σερετάκης και Μαρία Ρόκου.
  • Να συστρατευτούν με την «Δημοτική Ενότητα» Αμαρουσίου, με τη φωνή δηλαδή εκείνη που μάχεται κάθε αντιλαϊκή επιλογή, κάλεσε χτες από την πλατεία Εθνικής Αντίστασης, όλο το μαρουσιώτικο λαό ο υποψήφιος δήμαρχος Μπάμπης Ζιώγας.
  • Στην πλατεία Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε χτες το βράδυ η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της «Δημοκρατικής Ενότητας». Ο υποψήφιος δήμαρχος Περικλής Γκιουλέας, αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος, ενώ κατέθεσε και τις προτάσεις της παράταξης.
  • Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της «Δημοτικής Κίνησης Χαλκηδόνας» πραγματοποιήθηκε χτες στην πλατεία Ηρώου. Ο Σταύρος Πολίτης, υποψήφιος δήμαρχος, κάλεσε τους δημότες να καταψηφίσουν τις παρατάξεις που στηρίζονται από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, ζητώντας τη στήριξη της διαφορετικής φωνής μέσα στο δήμο.
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Να στραφούν οι προβολείς στα λαϊκά προβλήματα(2002-10-10 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ(1998-10-07 00:00:00.0)
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΝΑΣ(1998-10-06 00:00:00.0)
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ(1998-10-04 00:00:00.0)
Την Τρίτη η κεντρική συγκέντρωση(1998-10-03 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ(1998-09-23 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ