Τετάρτη 9 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΑΤΖΑΝΗΣ
Ειδικό βάρος στις μικρές επιχειρήσεις

Τα καταστήματα του κεντρικού Πειραιά επισκέφτηκε ο επικεφαλής της Κίνησης «Πειραιάς - Αναγέννηση», υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Τζατζάνης, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού και άλλα στελέχη της κίνησης.

Οι επαγγελματίες που συνάντησε του ανέπτυξαν με τα πλέον μελανά χρώματα την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκονται εξαιτίας της οικονομικής κρίσης σε συνάρτηση με τη νεοφιλελεύθερη πολιτική. Από το μοίρασμα της αγοράς προς όφελος των μεγάλων επιχειρήσεων και την αύξηση της κερδοσκοπίας που συντελείται σε βάρος των ΕΒΕ και των άλλων εργαζόμενων, πολλές μικρές επιχειρήσεις οδηγούνται στο περιθώριο και εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες στην απόγνωση, τόνισαν οι μαγαζάτορες στον υποψήφιο δήμαρχο. Η ασύδοτη επέκταση των πολυκαταστημάτων, η αβάσταχτη φορολόγηση και αντικειμενικοποίηση του ΦΠΑ, η ανατροπή της κοινωνικής ασφάλισης και ο αποκλεισμός των περισσότερων ΕΒΕ από το πρόγραμμα της χρηματοδότησης είναι η σκληρή πραγματικότητα του εκσυγχρονισμού που υπηρετούν τόσο ο υποψήφιος δήμαρχος και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μανώλης Μπεντενιώτης, όσο και ο δήμαρχος Πειραιά και υπέρμαχος της φιλελευθεροποίησης Χρήστος Αγραπίδης.

Ο Κώστας Τζατζάνης τάχθηκε υπέρ μέτρων για την τόνωση των τοπικών αγορών, ζήτησε ειδικό καθεστώς χρηματοδότησης για τις μικρές επιχειρήσεις και ειδικά προγράμματα για τους συνεταιρισμούς, ενώ τόνισε την αναγκαιότητα δημιουργίας χώρων στάθμευσης στις εισόδους της πόλης και αναβάθμιση των μέσων μαζικής μεταφοράς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ