Τετάρτη 9 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
ΑΙΓΑΛΕΩ
Μήνυμα αντίστασης

Σε συγκέντρωση της «Αγωνιστικής Συμπαράταξης» μίλησαν ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώτης Σαντζαρίδης και ο υποψήφιος υπερνομάρχης Θανάσης Παφίλης

Αυτή την Κυριακή το Αιγάλεω πρέπει να έχει δημοτική αρχή με τσαγανό και παλικαριά, ανθρώπους που δε θα σκύβουν το κεφάλι και θα 'ναι κοντά στο λαό, είναι το μήνυμα αντίστασης, το μήνυμα ελπίδας, που έστειλαν χτες το βράδυ οι Αιγαλιώτες στην κεντρική συγκέντρωση της «Αγωνιστικής Συμπαράταξης για το Αιγάλεω» που έγινε στην πλατεία Εσταυρωμένου. Στη συγκέντρωση χαιρέτισε και ο υποψήφιος υπερνομάρχης Αθήνας - Πειραιά της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας», Θανάσης Παφίλης.

«Είναι ώρα να περάσουμε από την υποταγή και την παθητική άμυνα στην αντεπίθεση και την ενεργητική συμμετοχή», επισήμανε ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώτης Σαντζαρίδης και κάλεσε τους παρευρισκόμενους να πάρουν την τύχη στα χέρια τους γιατί «ο ρόλος του κομπάρσου δε μας ταιριάζει». Πρόσθεσε ότι «εμείς ποτέ δεν κρύψαμε τις πολιτικές μας πεποιθήσεις, ούτε παριστάνουμε τους δήθεν ανεξάρτητους και απολίτικους για να ψαρεύουμε ψήφους. Εμείς θέλουμε να 'χουμε καθαρό πρόσωπο, να σας κοιτάμε στα μάτια και να σας λέμε την αλήθεια, χωρίς παραμορφωτικούς φακούς».

Μίλησαν ακόμη ο υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Ν. Ζώτος, Γαβρ. Τσαρκαντόγλου και Γ. Μπούτρης (που μετέφερε χαιρετισμό του προέδρου του ΔΗΚΚΙ, Δ. Τσοβόλα).

«Εμειναν τέσσερα 24ώρα από τις εκλογές και ο καταιγισμός της φραστικής ανούσιας και υποκριτικής αντιπαράθεσης που αντικρίζουμε καθημερινά έχει ξεπεράσει και τα όρια της αθλιότητας» υπογράμμισε ο υποψήφιος υπερνομάρχης Θ. Παφίλης. Και συνέχισε: «Γυρίστε τους την πλάτη. Θέλουν να σας κοροϊδέψουν να σας πάρουν την ψήφο. Αψηφήστε τους. Η κ. Γεννηματά σας ζητά, ουσιαστικά, να την εκλέξετε υπερνομάρχη για να δρα υπέρ της κυβέρνησης και κατά των εργαζομένων. Ο κ. Τζανετάκος, ζητά ένα μήνυμα κατά της κυβέρνησης αλλά υπέρ της πολιτικής της, με την οποία συμφωνεί η ΝΔ. Σας υπόσχεται ότι θα αντισταθεί, αλλά δε λέει πώς θα αντισταθεί στις ιδιωτικοποιήσεις, στην παράδοση των ελεύθερων χώρων στους ιδιώτες, στους νέους φόρους που ετοιμάζονται. Ο κ. Γλέζος, ζητά ψήφο καταδίκης της κυβερνητικής πολιτικής και την ίδια ώρα ο Ν. Κωνσταντόπουλος με τον Κώστα Λαλιώτη ζητούν να ψηφιστεί η κυβερνητική πολιτική στη Νομαρχία της Ξάνθης, που ΠΑΣΟΚ και ΣΥΝ συνεργάζονται. Ζητά ψήφο καταδίκης της πολιτικής της κυβέρνησης στην υπερνομαρχία, και η Μ. Δαμανάκη με τη Β. Παπανδρέου, έκαναν κοινή συγκέντρωση υποστήριξης του υποψήφιου δημάρχου του ΠΑΣΟΚ στην Καλλιθέα».

Η ΝΑΣ, κατέληξε ο Θ. Παφίλης, «ζητά ψήφο στήριξης των αγώνων που έγιναν, γιατί αποτελείται από εκείνες τις δυνάμεις που αγωνίστηκαν και καταδίκασαν στην πράξη αυτή την αντιλαϊκή πολιτική γενικότερα, αλλά και στο χώρο της Αυτοδιοίκησης».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ